Un cetățean din Slatina Timiș a lovit un polițist în cap, cu toporul!

modelmic

Un agent de poliție de la postul de poliție Slatina Timiș, care a încercat să rezolve conflictul de familie, a fost lovit în cap cu toporul de către unul dintre protagoniștii scandalului.

Conflictul s-a derulat între un ginere și socrul său, ultimul fiind cel care l-a lovit, într-un moment de inconștiență totală, pe omul legii. Din păcate, deși polițistul care a sosit la locul scandalului, ar fi trebuit să fie sprijinit și de un alt polițist din zonă, acesta s-a văzut nevoit să intervină singur.

În urma incidentului, polițiștii care l-au reținut pe autorul ultrajului, l-au condus în fața procurorilor care i-au deschis acestuia dosar penal pentru fapta săvârșită.

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin  a fost înregistrat dosarul  nr. 467/P/2018, sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de ultraj prin tentativă la omor, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 Cp, cu aplicarea art. 32, alin. 1, rap. la art. 188 Cp, constând în aceea că la data de 21.11.2018, în jurul orelor 21.45, în timp ce se afla în timpul serviciului, agentul de poliţie Ţ. E. din cadrul Postului de Poliţie Slatina Timiş, s-a deplasat pe raza localităţii Slatina Timiş, la imobilul  suspectului T.G.S. , pentru a aplana un conflict în familie. În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului. Poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Caransebeş, iar suspectul T.G.S. a fost reţinut pentru o perioadă 24 de ore.  În prezent, se efectuează acte de urmărire penală faţă de suspect“, transmit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Din fericire, informațiile de la Spitalul de Urgență din Caransebeș indică faptul că polițistul care a primit lovitura de topor se aflăp acum în afara oricărui pericol.

Sergiu TABAN

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  “Un cetățean din Slatina Timiș a lovit un polițist în cap, cu toporul!” …
  “…la data de 21.11.2018, în jurul orelor 21.45… i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului.” transmit procurorii …
  Ce fel de doctori pot fi cei de la Caransebeş care afirmă (în nici 24 de ore) că omul lovit cu toporul (fie el şi poliţist) ar fi … “acum în afara oricărui pericol”?
  Adică deja sănătos … “tun”.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei