Un foc de artificii și un concert cu Keo, propunerea Primăriei Reșița pentru noaptea dintre ani

modelmic

Un foc de artificii de 10 minute și un concert cu Keo, cam asta este propunerea Primăriei Reșița pentru cei care doresc să întâmpine anul 2019 în centrul civic al municipiului. Spectacolul din noaptea dintre ani va pune punct și Târgului de Crăciun de la Reșița, care și-a deschis porțile în urmă cu o lună.

Cei care doresc să se bucure de spectacole în aer liber o pot face începând de sâmbătă, 29 decembrie, când este programat în centrul Reșiței un program de muzică populară cu Romina Bîrlea, Ionela Cerbu, Florin Potra, Nicu Miulescu, Lorena Pela, Andreea Miroşu, Mirabela Delia și Camelia Ceocu. Începând cu ora 18:00, chiar înainte de urcarea soliștilor pe scenă, beneficiarii Centrului pentru Persoane Vârstnice din Reșița vor prezenta o suită de dansuri populare.

Duminică, 30 decembrie, vor urca pe scena din centrul civic, tot începând cu ora 18:00: Black Strings Band, Trouble Hart (Serbia) și Phaser.

Iată și programul propus pentru seara de Revelion:

22:00 – 22:45- MAR’S STUDIO

22:45 – 23:30 – MELMAC RIDERS –Serbia

23:30 – 00:00 –  KEO

00:00- 00:10 – Joc de artificii

00:10- 00:25 – KEO

 

 

Diana RADU

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei