Un microbuz în care se aflau șapte persoane, cuprins de flăcări pe DN 58, între Caransebeș și Reșița

modelmic

Un microbuz în care se aflau șapte persoane a fost cuprins de flăcări, pe DN 58, în zona localității Delinești din Caraș-Severin. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, deși vehiculul a fost complet distrus. Pentru moment încă nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii militari din Reșița și din Caransebeș.

Două  echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentelor de Pompieri Reșița și Caransebeș, au intervenit de urgență la un incendiu care a cuprins un autovehicul tip microbuz, pe DN 58, între Caransebeș și Reșița (zona localității Delinești).

În microbuz se aflau 7 persoane, care s-au autoevacuat, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Conform lui Manofu, circulația în zonă se desfășoară la această oră (20:40) pe o singură bandă.

Microbuzul a fost distrus de flăcări în proporție de 90%, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

6c61d386-146c-4acb-8f2e-e43b6e21b044dccb3648-0c52-4c08-9dce-48a96e0b4110

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei