Un morman de fiare contorsionate, în urma unui grav accident ce a avut loc în zona CSR din Reșița

 

modelmic (1)

Un accident teribil a avut loc in această după-amiază în zona stației CSR din Reșița. Șoferul era mire și se afla singur în mașină!

Din imaginile de pe sursele de la fața locului, din mașina marca BMW, a cărui șofer a pierdut controlul volanului, au mai rămas doar fiarele contorsionate. Se pare că acesta a lovit bordura fiind proiectat în stația de autobuz, în urma impactului mașina fiind ruptă în două.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale ISU Reșița, un echipaj SAJ și Poliția. Șoferului rănit i  s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital, având probleme la coloană și capul spart.

Traficul a fost blocat între cartierul Muncitoresc și Universalul Vechi.

În această după-amiază, în zona Muncitoresc din Reșița s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 29 de ani, care circula cu auto din direcția Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un stâlp de susținere al stației mijloacelor de transport în comun.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenței medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero”, anunță IPJ Caraș-Severin”.

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

69467772_2434302626607688_4760464943986245632_n

68585018_426880364594103_1584924583847264256_n

 

foto: info trafic

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pingback: BLESTEM CHIAR ÎN ZIUA NUNȚII?! AFLAT ÎNTR-UN BMW, UN MIRE A PROVOCAT UN ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN REȘIȚA, DUPĂ CEREMONIE – Ereteta.ro

  2. Pingback: BLESTEM CHIAR ÎN ZIUA NUNȚII?! AFLAT ÎNTR-UN BMW, UN MIRE A PROVOCAT UN ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN REȘIȚA, DUPĂ CEREMONIE – Sunt Curios

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei