Un nou candidat pentru Primăria Moldova Nouă! „Voi schimba imaginea orașului”

modelmic

Azi, în jurul orelor 12:00, un nou candidat și-a anunțat intrarea în lupta pentru fotoliul de primar al orașului Moldova Nouă.

Este vorba despre Toni Novăcescu, cel care și-a depus dosarul de candidat independent  pentru ocuparea funcției de primar.

Novăcescu este candidatul cu cea mai mare experiență politico-administrativă, după cum îl recomandă cetățenii orașului Moldova Nouă. Acesta a fost consilier județean din partea PNL dar a ales să-și dea demisia din partid și din CJ în 27 ianuarie.

Planurile noului candidat sunt mari, iar Novăcescu speră la o campanie deschisă și decentă, fără dispute între candidați.

,, Pornesc în cursa pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă bazându-mă pe experiența profesională, managerială, experiență în administrația locală și politică, având și speranța că voi schimba imaginea orașului Moldova Nouă care se degradează  zi de zi.

 Orașul dispune de oameni competenți din societatea civilă de care actuala  administrație locală nici măcar nu a încercat să se apropie. Împreună cu societatea civilă sunt convins că vom reuși să valorificăm potențialul acestei zone mirifice pe care ne-a oferit-o Dumnezeu.  Doresc, ca nu peste mult timp, să beneficiem în acest oraș de ordine, curățenie, spații verzi îngrijite, alei pietonale și parcări decente, baze sportive pentru tineret, ștrand cu zonă de agrement. Toate acestea sunt realizabile, dacă există interes .

Tuturor competitorilor care participă la  Alegerile Locale din 5 iunie 2016 le doresc succes și totodată sper că această campanie electorală va fi o dispută în idei și teme politice și nu denigrări , jigniri, atacuri la persoane sau familie.

Vă doresc multă sănătate și Dumnezeu să vă ocrotescă pe toți !  Doamne ajută”, explică Toni Novăcescu.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. BAZINGA

    Vei schimba orasul …dupa chipul si asemenarea matale!Cu asta mustata,numai femeile te-or vota,avand ganduri sturlubatice,””nebuuuuuunule care esti tu de nebun””!Cu accentul lui Narcisa Gutza,evident!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei