Un nou schimb de tură reușit la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița

a

Cu emoții pentru viața și sănătatea celor ce trăiesc în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița, cu frica de a nu transmite eventual virusul care ar putea fi fatal pentru unii dintre ei, cu gândul și speranța că ceea ce fac, fac bine și astfel ne vom face bine cu toții. Cu astfel de trăiri și emoții s-a desfășurat un nou schimb de tură al personalului de la centrul reșițean.

„Schimbarea de tură s-a făcut după ce s-a făcut testarea pentru Covid întregului personal de schimb și toate testele au ieșit negative“ – a afirmat Oana Glăvan Cenan, director executiv al centrului. „Vreau să mulțumesc și pe această cale celor de la Direcția de Sănătate Publică, doctorului Romeo Dumitrescu în special pentru promptitudine și ajutor. După două săptămâni de izolare la domiciliu, colegele mele au intrat deja în izolare la locul de muncă. Vă reamintesc că pe întreaga perioadă nu au contact cu nimeni din afară, iar dacă trebuie să intre cineva în sectorul izolat, o face cu acele costume speciale pentru a fi siguri că nu se transmite virusul la părinții și bunicii noștri“, a mai declarat Oana Glăvan Cenan.

Rămâne însă o problemă care nu știm dacă a fost prinsă în proiectul de lege ce va reglementa starea de necesitate. Managerul centrului afirma că în lipsa unor prevederi clare, se va reveni la starea anterioară pandemiei cu covid, la schimburi zilnice și la lipsa unor teste care să împiedice suspiciunea infectării personalului în timpul liber.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei