Un pieton a fost accidentat în zona Universității din Reșița!

modelmic

Un pieton a fost rănit cu un sfert de oră în urmă, în zona Universității din Reșița. O femeie angajată în traversarea trecerii de pietoni a fost acroșata de un autovehicul care se deplasa pe prima bandă. Șoferul, în vârstă de 39 de ani nu a observat persoana care tocmai pășise pe zebră.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde medicii întreprind investigații. Conform IPJ Caraș-Severin, polițiștii fac în acest moment cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident.

La orele 9:46, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată despre un accident care ar fi avut loc pe trecerea de pietoni din fața Complexul Hehn. Un bărbat de 39 de ani din Reșița, care conducea un autoturism pe direcția către Centrul Civic, nu acordă prioritate de trecere și acroșează o femeie de 81 de ani din Reșița, care a fost rănită ușor. În cauză, se continuă acțiunile de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, declară comisar șef IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

 

modelmic

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    Dacă nu există semafor sincronizat cu “Centru Sânge”, la traficul pietonal de acolo … doar platani de 275 de euro bucata …
    Mulţumim … din inimă partidului …

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei