Un polițist din Oțelu Roșu, cel mai bun trăgător din cadrul IPJ Caraș-Severin!

modelmic

Polițiștii cărășeni s-au luat la întrecere săptămâna aceasta, pentru a afla care dintre ei are cea mai bună țintă. Concursul de tir a fost organizat cu ocazia Zilei Poliției Române, sărbătorită anual pe data 25 martie.

Anul acesta, cel mai bun trăgător din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție s-a dovedit a fi subinspectorul Ovidiu Covaciu, din Poliția orașului Oțelu Roșu, care a reușit să obțină 60 de puncte din 60 posibile. Următorul concurent ajuns pe podium a fost agentul șef principal Adrian Cornea, de la Postul de poliție comunal Păltiniș, care a fost la un singur punct distanță de învingător. Podiumul a fost completat de o polițistă, agent șef adjunct Ancuța Chețan.

 

IMG-20190319-WA0067

Manifestările dedicate Zilei Poliției vor continua vineri, 22 martie, în Parcul Tricolorului din Reșița cu o expoziție urmată de un exercițiu demonstrativ.

Ca în fiecare an, în data de 25 martie sărbătorim Ziua Poliției Române, moment festiv pentru personalul inspectoratului nostru, pe care încercăm să-l facem și o sărbătoare a comunității. În ziua de vineri, 22 martie, organizăm un eveniment în Piața Tricolorului din municipiul Reșița în cadrul căruia vom prezenta o aparte din dotarea și înzestrarea Poliției, unele rezultate ale acțiunilor și activităților noastre, precum și un exercițiu  demonstrativ. Sunteți așteptați cu drag alături de noi”, precizează Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Activitățile din Parcul Tricolorului se vor desfășura între orele 10:30 și 13:30.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “vom prezenta o parte din dotarea și înzestrarea Poliției”

    Remarcabil faptul (conform fotografiei) ca diplomele au fost acordate unor civili, lipsind cu desavârşire (uniforma din) înzestrarea poliţiei
    :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei