Un primar dintr-o comună cărășeană le oferă premii în bani și tablete elevilor din comunitate!

 

berzovia

După ce s-a ocupat de asfaltări și utilități pentru comună, prin proiecte de investiții, dar și de acordarea de loturi de pământ tinerilor pentru construirea unei case, primarul Ioan Pop și-a orientat acum atenția spre elevii din comuna Berzovia.
Ieri a avut loc ședința de consiliu local care s-a derulat în sistem video și audio, ca urmare a măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte de hotărâre dintre care două îi vizează pe elevii Liceului Tehnologic Berzovia pe care administrația locală vrea să îi premieze la final de an școlar și totodată să le ofere 38 de tablete pentru facilitarea participării acestora la cursurile online.

Așa cum am promis elevilor de la Liceul Tehnologic Berzovia la deschiderea anului școlar de învățământ 2019-2020, că Primăria prin grija primarului, va premia cu sume în bani, Premiul I, Premiul II și Premiul III, precum și premianții la olimpiade. Totodată, am întocmit un proiect de hotărâre pentru alocarea sumei de 17.000 lei Liceului Tehnologic Berzovia pentru a achiziționa 38 de tablete”, a declarat primarul comunei Berzovia, Ioan Pop.

În ședința de consiliu a fost aprobată suma de 35.000 de lei din bugetul local pentru elevii din învățământul preuniversitar cu scopul de a răsplăti performanțele școlare ale acestora, dar și rezultatele obținute la olimpiade, concursuri județene și naționale. Reprezentanții primăriei se vor deplasa la domiciliul elevilor pentru a le înmâna premiile, respectându-se astfel măsurile luate în contextul COVID-19.

97140466_691221065002436_1417282222053916672_n

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei