Un punct meritat, dar care nu influenţează locul în clasament. Începem returul de pe loc retrogradabil!

modelmic

În cadrul etapei a XIX-a, ultima a turului campionatului Ligii a II-a, echipa noastră s-a deplasat la Snagov, unde a întâlnit echipa Sportul, aflată, ca şi noi, în zona roşie a clasamentului, este drept cu jumătate din punctele făcute de rossoneri.

Meciul a avut un început echilibrat, ambele echipe dorind să-şi treacă în cont cele trei puncte aflate în joc.

O primă ocazie a venit în contul echipei noastre, în minutul 4, dar portarul gazdelor a reuşit să respingă mingea trimisă cu capul de către Ene. În continuare iniţiativa a aparţinut reşiţenilor, care au fost mai mult prezenţi în jumătatea gazdelor, dar fără a-şi crea ocazii clare la poarta apărată de Micle. În minutul 12, după o recuperare a echipei din Snagov, Mirică se lansează într-o cursă pe partea stângă, dar este faultat, la mijlocul terenului, de către Săulescu. Gazdele repun repede mingea, iar Apostol îi trimite în adâncime, peste apărarea reşiţeană, unui coechipier, care a ajuns faţă în faţă cu Zimmermann, portarul nostru faultându-l în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul partidei dictând penalty. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de către Stoica.

Jucătorii noştri revin în ofensivă, iar în minutul 20, după o frumoasă acţiune colectivă, mingea ajunge la Cristea, acesta îi pasează, pe stânga, lui Vădrariu care trimite o centrare către Velici, aflat în careul gazdelor. Atacantul nostru este împiedicat să joace mingea, arbitrul acordând penalty echipei rossonere. Acelaşi Vădrariu execută lovitura de la 11 m, aducând egalitatea pe tabela de marcaj. Superioritatea reşiţenilor s-a concretizat în minutul 25, când am trecut la conducere prin golul reuşit de Săulescu, acesta trimiţând mingea cu capul în plasa porţii lui Micle după o o centrare de pe partea stângă a lui Vădrariu, dar şi o deviere a lui Velici.

Din păcate, bucuria jucătorilor noştri nu a durat decât 8 minute, gazdele au preluat iniţiativa, parcă şi pe fondul unui pas înapoi făcut de rossoneri, iar în minutul 33, Apostol a restabilit egalitatea, dar şi scorul pauzei, printr-un şut la colţul lung, din interiorul careului mare, uşor lateral dreapta.

Repriza a II-a a început tot sub semnul echilibrului, acţiunile alternând la cele două porţi. În minutul 58, după o incursiune a lui Săulescu pe partea dreaptă, care a speculat greşeala lui Novac, şutează la poartă de la marginea careului de 16 m, portarul gazdelor respinge, mingea ajunge la Velici care şutează la poartă, dar acelaşi Novac respinge cu mâna, aruncându-se în faţa mingii, dar arbitrul central le refuză reşiţenilor un penalty clar.

În minutul 65, antrenorul nostru face prima modificare, trimiţându-l în teren pe Acka, în locul lui Banac. Trei minute mai târziu, pe fondul unei uşoare dominări a echipei noastre, la un contraatac al gazdelor, iniţiat pe partea stângă, mingea ajunge la Roşu, aflat în zonă centrală, la aproximativ 25 m, care şutează puternic, pe jos, surprinzându-l pe portarul nostru, iar echipa din Snagov a trecut din nou în avantaj, 3 – 2.

Minutul 73, avea să aducă golul trei al rossonerilor: după un corner executat de Vădrariu de pe partea stângă, mingea este respinsă de fundaşii gazdelor, ajunge la Cristea, acesta îi pasează lui Vădrariu care recentrează în careu, iar după câteva bâlbe ale apărării gazdelor, mingea ajunge la Săulescu care, de la aproximativ 15 m, central, şutează din vole, aducând golul egalizator.

Antrenorul reşiţean face şi celelalte două schimbări, în minutul 74, introducându-i pe Coman în locul lui Velici, respectiv în minutul 88, pe Răducan în locul lui Dat.

Deşi ambele echipe şi-au mai creat câteva oportunităţi de a înscrie, tabela a arătat la final 3 – 3.

Pentru rossoneri urmează, în cadrul Etapei a XX-a, prima a returului, o deplasare la Cluj-Napoca, pentru meciul cu Universitatea, sâmbătă 30 noiembrie.

La finalul meciului, Dorinel MUNTEANU a declarat: „Am venit la Reşiţa să facem tot posibilul să salvăm echipa. Reşiţa nu a fost într-un moment prielnic, dar mai avem două etape de jucat (n.r. înainte de pauza de iarnă) în care sper să obţinem puncte, pentru că să fim puţin mai liniştiţi, deşi nu suntem. Jocul de astăzi  a fost unul între două echipe de pe locuri retrogradabile. Pentru mine este dezamăgitor pentru că am marcat trei goluri şi plec numai cu un punct. Consider că am pierdut două puncte. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor, deşi am făcut uneori greşeli foarte grave. Am revenit tot timpul, am condus cu 2 – 1 dar, am mai spus, mai avem mult de muncă. La Reşiţa am găsit o echipă a oraşului, în spatele căreia sunt foarte mulţi suporteri, care îşi doresc ca echipa să facă performanţă anul acesta în Liga a II-a. Sper şi sunt convins că voi reuşi să ne atingem obiectivul.”

 

CSM REŞIŢA: Cristian ZIMMERMANN – Milorad BANAC (min. 65, Lorenzo ACKA), Marco EHMANN, Bruno VASIU, Daniel VĂDRARIU – Emanuel DAT (min. 88, Gabriel RĂDUCAN), Cristian DANCI, Călin CRISTEA – Dragoş SĂULESCU, Daniel ENE, Gelu VELICI (min. 74, Marius COMAN). Pe bancă au mai luat loc: Adrian HORVAT, Teodor CARAGEA, Flavius VLĂDIA, Raphael STĂNESCU.

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei