Un reșițean de 23 de ani, reținut de polițiști! Este bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe!

modelmic

Un tânăr de 23 de ani din Reșița a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe.

„Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reșița au reținut pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, un tânăr de 23 de ani din localitate, bănuit că de comiterea în mai puțin de o lună, a trei furturi din locuințe de pe raza municipiului”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Două dintre furturi au avut loc în luna decembrie a anului trecut, iar cel de-al treilea pe data de 2 ianuarie. Bărbatul acționa după lăsarea întunericului, în jurul orelor 19:00-20:00. Conform reprezentaților IPJ, „acesta ar fi pătruns prin efracție, în interiorul a trei apartamente din Reșița, situate la parter, forțând ferestrele găsite deschise pe aerisire, de unde ar fi sustras diverse bunuri și bani”.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea documentării și probării întregii activități infracționale, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penale a persoanei bănuite, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 23 de ani urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

foto: emaramures.ro

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Mihai

    Nu l-au prins politistii de la investigatii criminale. A iesit pe urme papilare la acele locuinte, deci criminalistii si-au facut treaba

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei