Un reșițean a fost găsit spânzurat în propria locuință în această dimineață!

modelmic

După ce ieri oamenii legii au fost sesizați pentru a ridica un cadavru ce plutea pe Bârzava, astăzi un nou incident scandalizează cartierul Govândari din municipiu.

Un bărbat s-a spânzurat în propria locuință de pe Bulevardul Muncii Nr. 11 din Reșița. Criminaliștii se află în momentul de față la locuința acestuia pentru a ridica probe. Din primele cercetări se pare că nu există suspiciuni de omor în acest caz.

Din spusele vecinilor se pare că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era angajat la FISC și nu avea nici nevastă, nici copiii. Criminaliștii l-au găsit pe bărbat în această dimineață spânzurat de o țeavă din baie

„În urma unui apel pe 112, criminaliștii au fost informați cu privire la un bărbat care s-ar fi spânzurat în propria locuință pe Bulevardul Muncii. Se pare că acesta avea 38 de ani, nu avea familie și nu a lăsat niciun bilet care să-i motiveze gestul. De asemenea, nu avea urme de violență pe corp, nu erau lucruri răvășite deci nu există suspiciuni de omor în acest caz”, explică Ancuța Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei