Un reșițean a rămas fără bani și telefoane, după ce s-a lăsat ademenit de o tânără în apartamentul acesteia!

modelmic

Cazurile de tâlhărie par să fie tot mai frecvente în ultima perioadă în Caraș-Severin. Un bărbat din Reșița a rămas fără 2.000 de lei și fără telefoane mobile după ce s-a lăsat ademenit de o tânără în apartamentul acesteia, unde a fost deposedat de bani și de celulare. Autorii au fost identificați de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reșița. Este vorba de un bărbat de 34 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din municipiul de pe Bârzava.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 01:20, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că unui bărbat din Reșița i-au fost sustrase suma de 2.000 de lei și 2 telefoane mobile, pe care le avea asupra sa.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 15 decembrie, în jurul orei 21:00, în timp ce bărbatul de 53 de ani se afla într-o stație de autobuz din oraș, ar fi fost abordat de o tânără necunoscută, cu care ar fi mers de bunăvoie în apartamentul acesteia, unde se mai aflau și alte persoane, în continuare consumând împreună băuturi alcoolice.

La un moment dat, tânăra de 21 de ani ar fi sustras bani și 2 telefoane mobile din borseta persoanei vătămate, iar la solicitarea victimei de a-i restitui bunurile, bărbatul de 34 de ani ar fi agresat fizic victima, lovind-o cu piciorul”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Polițiștii au recuperat de la cele două persoane bănuite, suma de 1350 de lei și un telefon mobil pe care le-au restituit persoanei vătămate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite, recuperării întregului prejudiciu și tragerii la răspundere penală a acestora.

foto: realitatea.ro

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei