Un sfert de veac de studii superioare la Reșița! Universitatea Eftimie Murgu a suflat în lumânări

modelmic+editorial

 

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a împlinit duminică, 2 iulie 2017, 25 de ani de existenţă ca universitate autonomă și de sine stătătoare.

Data de 2 iulie a rămas înscrisă în istoria Reşiţei şi a regiunii prin Hotărârea de Guvern nr. 369 din 2 iulie 1992, în cadrul căreia se prevedea înfiinţarea universității reşiţene, moștenitoare a tradiției academice consacrate în oraș și județ de către Institutul de Subingineri, funcțional din toamna anului 1971.

„Conducerea UEMR își exprimă pe această cale recunoştinţa față de toți cei care de-a lungul timpului și-au adus contribuția la crearea și consolidarea învățământului academic în Reșița și în județul Caraș-Severin, însoțită de tradiționalul La mulți ani”, au declarat reprezentanții universității reșițene.

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Despa Gheorghe

    Tot inainte si fara evenimente neplacute ,care sa stirbeasca prestigiul acestei unitati de invatamant,asa cum am mai avut. . . . . . Resita,prin tot ce a avut ea si . . . . chiar prin ce mai are, constituit asadar, LACATUSULMECANIC<AL INDUSTRIEI ROMANESTI.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei