Un strop de bucurie pentru cinci familii din Caraș-Severin! În cadrul campaniei „Culori De Primăvară”!

 modelmic

Cinci familii aflate în dificultate din Caraș-Severin sunt sprijinite cu ocazia sărbătorilor pascale, în cadrul unei campanii derulate de activiștii  PES Caraș-Severin.

Conform reprezentanților PES activists Caraș-Severin, în cadrul campaniei sociale s-a dorit aducerea unui strop de bucurie în sânul unor familii din Anina și Reșița.

Campania socială Culori De Primăvară este un proiect național, lansat de PES activists România, prin care, împreună cu liderii PSD, ne-am îndreptat atenția către persoanele defavorizate (familii izolate, familii cu mulți copii, persoane în vârsta) pentru a decora împreună ouăle de Paște și a le ura o primăvară frumoasă.

În Caraș-Severin, campania decurge foarte bine, beneficiarii fiind 3 familii din Anina și 2 familii din Reșița. Joi a fost o  zi bogată în zâmbete și  culoare : am vopsit ouă împreună,  am jucat fotbal, ne-am bucurat laolaltă. A meritat”, a precizat Marius Bălean, președintele PES activists Caraș-Severin.

Campania din Caraș-Severin s-a desfășurat cu sprijinul parlamentarilor PSD de Caraș Severin, a lui Marin  Belei, Nona Iorga,  Răzvan Simulescu, Petru Fara, Valentin Blănariu,  Ioan Crina, Flavius Nedelcea, organizația  PSD Anina.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei