Un tânăr din Caransebeș și-a pierdut astăzi viața pe un drum din județul Timiș!

modelmic

Un tânăr din Caraș-Severin și-a pierdut viața în această dimineață în urma unui accident de circulație produs în județul Timiș, la aproximativ 20 de km de Lugoj.

Accidentul a avut loc pe raza localității Jena. Conform primelor informații, victima se deplasa cu un autoturism din direcția Lugoj spre Caransebeș când a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un tir. Impactul a fost atât de violent, încât după ce tânărul a fost scos dintre fiarele maşinii, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul aceastuia. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, se pare că era din municipiul Caransebeș.

Circulația rutieră pe DN 6, între Lugoj și Caransebeș a fost blocată timp de mai multe ore, traficul fiind deviat pe mai multe străzi din sat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

39557612_660985677600755_1404252644192550912_n

 

foto: lugojinfo.ro

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei