Un teren numit dorinţă, la Caransebeş

modelmic

La Liceul Tehnologic „Decebal” din Caransebeş a fost inaugurat miercuri, 25 aprilie, terenul sintetic multifuncţional, care poate găzdui partide de fotbal, de tenis de câmp, handbal, volei şi baschet, şi care beneficiază de instalaţie de nocturnă,  pe care îşi vor desfăşura orele de sport elevii care învaţă în Corpul B al acestei unităţi de învăţământ. Momentul a fost marcat prin două partide de fotbal, una între elevi, şi una între o selecţionată a şcolii şi una a Primăriei, din care a făcut parte şi primarul Felix Borcean.

modelmic

„Acesta este, poate, cel mai drag mie, cel mai de suflet dintre proiectele realizate în mandatul meu de primar, pentru că am inaugurat un teren de fotbal în incinta şcolii în care am învăţat şi eu în urmă cu ani de zile. Este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult şi, în curând, vom inaugura şi terenul din cartierul Balta Sărată, care este de dimensiuni puţin mai mari, aici spaţiul nu ne-a permis construirea unui teren de dimensiuni standard, dar e bine că am reuşit şi acest lucru, fiindcă este o şcoală la care învaţă mulţi elevi”, a spus Felix Borcean.

Edilul a adăugat că terenul poate fi folosit de toţi cei care vor să facă sport, dar ar dori ca elevii cu vârste de până la 14 ani să beneficieze de acces gratuit, iar ceilalţi, atât elevi, cât şi adulţi, să plătească pentru utilizarea lui.

csb fotbal

„Ne bucurăm şi mulţumim Primăriei Caransebeş, în special domnului primar Felix Borcean, care este alături de noi şi a fost alături de noi în permanenţă. Terenul inaugurat azi este modern, copiilor le place, arată foarte bine, mai este puţin de lucru la el, dar am vorbit cu domnul primar şi săptămânile viitoare va fi finalizat în totalitate. Urmează ca aici să se facă o alee cu dale şi să se amenajeze un spaţiu verde, cu gazon, în jur”, a spus şi directorul Liceului Tehnologic „Decebal” din Caransebeş, Mărioara Iova.

marioara ivan

Cosmin VLAD

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei