Un trio pentru viitorul Reșiței și al județului Caraș-Severin. Liberalii sunt pregătiți pentru locale

a

Decizii importante pentru filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal, au fost adoptate duminică în cadrul unei ședințe a biroului județean PNL, prezentate de către președintele organizației senatorul Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, împreună cu întreg staful liberal cărășean.
Astăzi am discutat despre candidatura la președenția Consiliului Județean Caraș-Severin și în unanimitate am luat următoarea decizie: cel mai nimerit președinte al Consiliului Județean și cel mai nimerit pentru a implementa idei, măsuri pragmatice, soluții eficiente, de succes în administrația publică, așa cum a dovedit că a știut să le aplice în mediul privat este Romeo Dunca“ - a declarat președintele organizației județene Marcel Vela.

Încă din această săptămână omul de afaceri s-a înscris în partid, în organizația Turnu Ruieni, iar adeziunea sa a fost validată în plenul Biroului Politic PNL Caraș-Severin, când a fost propus și validat în unanimitate, drept candidatul PNL la șefia Consiliului Județean. „Îi mulțumesc pentru că a acceptat; este un gest extraordinar când un om de afaceri de succes se implică în viața publică, pentru a-și împlini un vis, care nu este doar visul lui, este succesul unui județ sau a întregii regiuni“ a mai spus ministrul Marcel Vela.

„Antreprenoriatul care a avut o viață grea în ultimii ani, iată că intră pas cu pas în administrația publică, fie locală, fie județeană. Eu cred că este de foarte bun augur, pentru că sunt oameni care știu să gestioneze, știu să optimizeze, știu să se aplece spre nevoile în primul rând economice ale unei comunități, în speță județul Caraș-Severin“ a spus la rândul său prim vicepreședintele organizației județene PNL primarul Ioan Popa. „Eu am să-i stau alături și cred că va avea în mine un sprijin și pentru că în cei aproape 4 ani de administrație publică, am trecut prin toate aceste furci caudine, prin toate aceste șiretlicuri ale administrației publice“.

b

La rândul său, proaspătul liberal Romeo Dunca a mulțumit colegilor pentru încredere și a prezentat cele 5 principii de bază care îl vor călăuzi în încercarea de a repune județul Caraș-Severin în matca lui firească: „Valorificarea uriașului potențial turistic al Banatului de Munte; Grija față de bogățiile județului: păduri seculare, stațiuni balneare, Clisura Dunării, rezervații și situri naturale; Economie și chibzuință în cheltuirea banului public; Măsuri pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și aducerea românilor acasă, în toate domeniile de activitate; Un audit financiar pe ultimii 10 ani la Consiliul Județean. Această ultimă măsură nu o doresc pentru ca cineva să fie tras la răspundere; vreau să știu unde s-a greșit și unde au fost făcute lucruri bune, astfel încât să putem să creștem acest județ din punct de vedere economic și al nivelului de trai al cetățenilor“.

„Această funcție nu este nici pentru onoruri, nici pentru privilegii. Această funcție este o onoare și în același timp o mare obligație. Pe umerii lui Romeo Dunca și pe umerii noștri ca partid stă viitorul județului Caraș Severin și acum, la aproape 31 de ani de la Revoluție, vom arăta că județul Caraș Severin poate deveni Elveția României“ – a declarat în încheierea conferinței de presă ministrul Marcel Vela – președintele organizației PNL Caraș Severin
Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

10 Comentarii

 1. Banateanul

  Foarte buna alegere un Timisorean in fruntea C.J Caras Severin si la Primaria Caransebes vom avea un candidat din Bucuresti? Inseamna ca PNL Caras Severin duce lipsa de oameni valorosi sau au o imagine proasta .

  Raspunde
 2. Grigorie Eleonora

  Salut trioul carasan! Am incredere ca vor face treabă bună.Să ignorăm rautaciosii! Poate vom vedea si noi lumina in Caras-Severin, ca am stat destul in intuneric!

  Raspunde
 3. vasile

  Niste idioti psd isti care nu stiu altceva decat sa denigreze orice incercare de a ridica acest oras si acest judet. De ce pleaca oamenii buni dintara si raman tampitii !?

  Raspunde
  1. imoGen

   Se instalează oamenii “de afaceri” la conducerea județului … nu observi asta ?
   Și de unde concluzia cu cine rămâne și cine pleacă ? Ți se pare că cei plecați peste hotare reprezintă elita intelectuală din România ?

  2. Eva

   Mai Vasile,asa de idiot esti sa crezi ca toti fac politica. ?

   Ne doare pe noi in cot de PNL-ul tau,sau PSD-ul lor…toti sunteti o apa s-un pamant !

   Unii au ramas in Resita ca nu le mai permite varsta s-o ia de la zero,iar unii pleaca afara scarbiti de lipsa totala de progres a orasului si a judetului in cei 30 de ani de dupa revolutie,de jegurile aflate la carma orasului si a judetului si care nu stiu altceva decat sa-si ia salarii nemeritate si sa-si umple buzunarele prin contracte “cu dedicatie”.
   Pardon,mai stiu sa mareasca impozitele,sa promita,sa faca planuri ,machete si desene pe asfalt dar realizari efective,nici 2 %.Multa gargara,nimic concret.
   Altii pleaca scarbiti de o parte din locuitorii Resitei,aia usor de spalat pe creier ,de mintit si de impresionat cu un platan ,o promenada si un spectacol.
   Resita nu inseamna doar Lunca,doar bulevardul Rev.din Dec.,Bdul Republicii,Bdul Muncii sau Fagarasului…Resita inseamna si periferi si zona Muncitoresc sau Stavila,Cuptoare,Terova !
   Mai lasati dracu’ televizorul si iesiti si voi prin alte orase ca v-ati indobitocit rau !

 4. Johann Nicolescu

  Dupa administrarea catastrofala a Resitei cu actualul primar, ar urma si administrarea dezastruoasa a judetului Caras-Severin cu presedinte de CJ, care vine tot de la PNL-pdl. Va fi obtinerea intereselor personale de afaceri prin ocuparea functilor de conducere administrative de catre tot felul de oameni de afaceri dubiosi.

  Raspunde
 5. mihai

  Un adevarat transfer pentru PNL CS, intrebarea este cum de dl. Dunca nu a avut loc in Timis sa candideze…. ?, … insa regretabil este ca PNL CS nu mai are elita de oameni politicii in partid, inafara de acest ,,Catanii,, vremelnic ministru la MAI, numai ciurucuri, …chiar era nevoie de un ,,Ronaldo,, care sa revigoreze partidul….!?
  Apropos….grija mare cum schimbati sefii de la deconcentrate, DICOT-ul, vegheaza !?
  ,,Dom Marcelo,, intreb pentru un prieten, Sofica Stoian de la politie, a plecat de buna voie la MH ?….sau la fel ca Avram la Botosani, …!? …curat/murdar…..!?

  Raspunde
 6. zero

  “Decizii importante … Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, împreună cu întreg staful liberal cărășean”

  Statul liberal cărăşean – la care va să zică …
  Guvernul (de penelupus) Orban & Vela nu prezintă încredere nici măcar pentru (contestatul) Parlament, care l-a “căzut” din drepturi.
  Mă rog, în stil rromânesc.
  La care l-au adăugat pe Dunca (pentru finanţare de campanie electoralupus) cu promisiuni de “recuperare a investiţiei” (personale), ulterior şi din banii publici. Tipic la personajul “John cel Cinstit” (vezi Pinocchio).
  Manevre cu abureli a la tăiţelu’, pentru prostire şi prostime.
  Scuzaţi!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei