Undă verde la Berzovia! „A fost rezolvată problema loturilor de teren pentru tineri”, anunță primarul Ioan Pop!

modelmic

Așteptarea pentru tinerii din Bervozia care își doresc să primească un lot de pământ pentru construirea unei case, a ajuns se pare la sfârșit. După îndelungi amânări, subiectul va fi din nou supus aprobării consilierilor locali în ședința de luna aceasta, informează primarul Ioan Pop.

Conform edilului, singura piedică în calea proiectului o constituia faptul că terenul ales pentru a fi distribuit tinerilor a fost concesionat unui cetățean ca pășune:

„Am chemat proprietarul terenului și a semnat o declarație pe proprie răspundere că este de acord să îi diminuăm suprafața de 11.000 de metri pătrați și îi dăm terenul alăturat, o tarla care era liberă de sarcini. Urmează la ședința de Consiliu din luna septembrie să trecem terenul din proprietate publică în privată. Vom pune în discuție și regulamentul de distribuire a loturilor și după aceea le vom atribui tinerilor”.

Ioan Pop a mai precizat că în regulament vor fi stabilite criteriile exact conform cărora se va face repartiția, fiind luate în calcul ordinea în care s-au înregistrat cererile și dacă cuplurile care au depus cereri au copii.

Într-o primă fază vor fi distribuite 9 loturi.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alex Sirovita

    Traim in Romania :) desigur .Nu am obiectivitate pentru darea in folosinta a terenului alaturat,dar de bun simt era ca animalele vecinului sa nu fie exact in fata curtii mele ,pentru ca emana un miros execrabil si nu ne putem bucura cum este normal si firesc de un aer respirabil CURAT.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei