Universitatea Eftimie Murgu din Reșița are, prin asist. univ. Suzana DEMYEN, un Profesor Bologna!

Suzana DEMYEN

Gala Profesorului Bologna, ediția a XI-a, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, fiind un proiect cu tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), scopul principal reprezentându-l îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă valori şi sunt modele pentru studenţi.

„În cadrul acestei ediții organizate de Universitatea de Vest din Timișoara, au fost premiate un număr de 103 cadre didactice, provenind din numeroase centre universitare din România. Nominalizările cadrelor didactice au fost realizate de către studenții universităților de proveniență, evaluările fiind îndeplinite de către reprezentanți ai ANOSR de-a lungul unui proces complex.

Din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, distincția de Profesor Bologna a fost obținută de doamna asist. univ. dr. Suzana DEMYEN, cadru didactic al Facultății de Științe Economice, pentru devotamentul față de profesie și contribuția la sporirea performanțelor academice ale studenților“, după cum ne-a transmis prorectorul UEM Reșița, Cristian Chioncel.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei