Update: Biciclistul lovit de taximetru la Caransebeș, transportat la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara!

modelmic

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață în apropierea fabricii de plăcuțe TMD Friction din Caransebeș!

Un biciclist care circula regulamentar, din direcția Iaz spre municipiul Caransebeș, a fost acroșat de un autoturism taxi, șoferul acestuia neobservându-l în timp util pe cetățeanul aflat pe două roți.

Biciclistul a căzut, în urma impactului cu taximetrul și a fost rănit grav, fiind suspect de fractură craniană, cu sîngerare intracraniană.

Din primele date ale cercetării întreprinse la fața locului, vinovat de producerea accidentului se face taximetristul, care nu s-ar fi asigurat la intersecția străzilor Ardealului, cu Vârful Gugu, după cum ne transmite, cms-șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. La această oră, victima se află la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, unde medicii se ocupă de tratarea plăgilor acesteia.

Update 13:45 Starea de sănătate a biciclistului lovit în această dimineață de taximetru s-a agravat! Medicii din Caransebeș au considerat că cea mai bună soluție în acest moment o reprezintă transferul pacientului la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara!

Reper 24 recomandă o atenție sporită tuturor participanților din trafic, pentru evitarea unor astfel de evenimente.

Vom reveni cu amănunte

Sergiu Taban

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei