Update: Două persoane au murit în accidentul dintre Gherteniș și Măureni!

accident ghertenis

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această după-amiază între localitățile Gherteniș și Măureni!

Două autovehicule s-au lovit frontal, într-unul din virajele Drumului Național 58B care leagă satul Gherteniș de comuna Măureni, în urma violentului impact rezultând moartea pasagerului din dreapta al autoturismului taxi Dacia Logan și trei persoane au fost rănite, între care și șoferul autoturismului Skoda Octavia.

Din datele oferite de martori, se pare că șoferul care circula la volanul autoturismului Skoda, ar fi suferit o criză de diabet și nu a reușit să vireze la timp, lovind atât taxi-ul Dacia Logan, cât și o camionetă care se deplasa regulamentar.  Două persoane din taxi și șoferul din Skoda au fost ajutate de echipajul de descarcerare al ISU Semenic pentru a fi eliberate din autoturismele avariate.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667183258218″]

Trei echipaje de la Detasamentul de Pompieri Reșița al ISU Semenic și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță al Județului Caraș-Severin au intervenit de urgență la fața locului, traficul fiind perturbat în urma acestui incident nefericit.

Update 18:00: O a doua persoană a decedat în urma accidentului petrecut în apropiere de comuna Măureni, pe DN 58B. Este vorba de șoferul Daciei Logan care, în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de medici, nu a mai putut fi salvat.

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Două persoane au murit într-un accident cumplit – Stiri mobil stiri video stiri online pariuri1x2

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei