Update: Handbaliștii reșițeni, convocați la lotul național, vor beneficia de transport din partea CSM Reșița!

modelmic

5 juniori de la clubul CSM Reșița au fost selecționați de antrenorii lotului național de juniori pentru cantonamentul de pregătire care va începe duminică, 7 ianuarie, la Complexul Sportiv Olimpic de la Izvorani.

Jucătorii reșițeni nominalizați sunt juniorii Andrei Bondoc, Antonio Gîrban, Gabriel Boșca, Raul Bote și Andrei Tipol.

Gîrban se va prezenta la programul de pregătire al lotului național de juniori, în vreme ce colegii săi de club, Bote, Bondoc, Tipol și Boșca vor urma „programul talent“ alături de lotul de cadeți.  Echipa de juniori I de la CSM Reșița este antrenată de Sebastian Pârvan, în vreme ce Juniorii II

„Suntem bucuroși de reușita acestor tineri talentați și sperăm ca juniorii noștri să profite la maxim de această șansă enormă pe care o au“, ne-a transmis Dorinel Gurbină, responsabilul Secției de Handbal din cadrul Clubului CSM Reșița.

Din păcate, din informațiile neoficiale care au ajuns la redacția noastră, acești tineri talentați ai Reșiței nu vor beneficia de suportul financiar al clubului reșițean pentru a se deplasa la reuniunea loturilor naționale de juniori și cadeți de la Izvorani. Prin urmare, juniorii care vor dori să ajungă la convocarea FRH vor suporta transportul din buzunarul propriu sau cel mai corect, din cel al părinților. Aceasta în ciuda faptului că la punctul c al convocării transmise de FRH, se precizează: „transportul sportivilor convocați la acțiunile loturilor de tineret, juniori și cadeți de la localitățile de reședință la locul de cantonament și retur va fi suportat de către cluburile posesoare, conform Hotărârii  Comitetului Director Nr. 13/18.12.2006. Unde mai punem și faptul că până la București acești copii ar trebui să mai servească pe drum și o masă caldă?

Sperăm, totuși, că dacă vor lectura aceste rânduri, autoritățile locale, împreună cu responsabilii secției de handbal de la CSM Reșița vor reuși să găsească în timp util banii necesari pentru transportul acestor tineri, care ne vor reprezenta la loturile naționale de juniori și cadeți, așa cum poate, peste ani, ne vom bucura cu toții de reușitele unuia dintre ei al nivelul seniorilor naționalei României de handbal. Dar până la acel moment visat cu ochii larg deschiși, comunitatea de la poalele Semenicului are rolul de a-și sprijini vlăstarele cu tot ceea ce îi stă în putință.

Le urăm mult succes celor 5 juniori reșițeni care vor trebui să facă față rigorilor unui cantonament specific loturilor naționale de juniori și cadeți!

UPDATE 21:14: Handbaliștii juniori vor avea asigurat transportul din partea clubului la care se pregătesc!

Contactat telefonic, viceprimarul municipiului Reșița, Adrian Dacica, a confirmat că situația transportului celor 5 handbaliști la Izvorani este cu totul alta. „Am discutat cu președintele clubului CSM Reșița, Viorel Lolea, care mi-a confirmat că acești tineri convocați la loturile naționale de juniori și cadeți vor avea asigurat transportul până la baza sportivă de la Izvorani și înapoi. Nici nu se pune problema să nu-i sprijinim pe acești copii talentați ai Reșiței, așa cum suntem atenți cu toți juniorii secției de handbal CSM Reșița.“

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

4 Comentarii

    1. Silviu

      Dar la handbal ce rezultate sunt ? Fotbalul starneste un interes mai mare , o simpla vizita pe fb urile celor doua cluburi devine lamuritoare

  1. Gusca

    Tot ca si la handbal sunt dar platesc intrare . Daca la handbal ar fi bilet , daca ar juca pe teren in aer liber , in frig si ploaie , cine ar mai fi in tribuna ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei