Update: Hoții și-au trimis o rudă la Market Gradimex să achite prejudiciul!

modelmic

UPDATE: Surpriză de proporții în cazul furtului de la Market Gradimex! Cei doi prăduitori care și-au însușit pe nedrept două sticle de J&B și-au trimis astăzi un reprezentant al familiei la magazinul amintit, care a achitat valoarea prejudiciului creat respectivei firme.

Cu toate acestea, organele de cercetare ale Poliției Municipiului Reșița au deschis un dosar de urmărire penală, în vederea identificării celor doi autori.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să comunice următoarele:  În urma apariției în mediul on-line, a unor imagini în care se observă două persoane de sex masculin aflate într-un magazin alimentar, luând 2 sticle de pe raftul cu băuturi alcoolice și introducându-le sub articolele de îmbrăcăminte, polițiști din cadrul Poliției municipiului Reșița s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora“.

În această după-amiază (23 ianuarie 2020), doi indivizi care au intrat în incinta magazinului Market Gradimex din zona Universalul Vechi a Reșiței pentru a face „cumpărături“, au sustras două sticle de whisky, profitând de lipsa de vigilență a angajaților. Camerele de supraveghere au reușit să surprindă momentul în care unul dintre hoți plasează „marfa“ celuilalt personaj, acesta din urmă îndesându-și cele două sticle sub îmbrăcăminte.

Cei care îi recunosc în imaginile video pe cei doi indivizi sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau numărul de telefon al Poliției Municipiului Reșița  0255 225 445, pentru ca astfel de persoane care își însușesc bunuri necuvenite să ajungă acolo unde le este locul.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei