Următoarele 48 de ore, hotărâtoare pentru viaţa primarului comunei Obreja!

obreja

Următoarele 48 de ore sunt hotărâtoare pentru primarul comunei Obreja, în

Următoarele 48 de ore sunt decisive pentru viaţa primarului Petru Pop, edilul comunei Obreja., după cum declară specialiştii Secţiei de Terapie Intensivă, de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Primarul comunei cărăşene Obreja, Petru Pop, a suferit o serie de crize la rinichi în ziua de 9 februarie 2014, fiind internat de urgenţă, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal din Caransebeş.

Din nefericire starea sa de sănătate nu s-a ameliorat.

Ieri, Petru Pop, omul care conduce destinele comunei din Valea Bistrei încă din urmă cu 14 ani, a fost transportat de urgenţă cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Timişoara, Secţia de Terapie Intensivă.

Primarul Petru Pop se află în continuare în comă, dar cu o uşoară ameliorare a stării de sănătate faţă de ziua precedentă, după cum ne-au transmis sursele noastre din Timişoara. Medicii au fixat un diagnostic de insuficienţă hepatorenală, disfuncţie ventilatorie cu insuficienţă respiratorie.

Ne rugăm pentru însănătoşirea primarului Petru Pop şi suntem în aceste momente alături de familia domniei sale!

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gigi Despa

    Si eu ma rog pentru insanatosirea grabnica a primarului de OBREJA,PETRU POP,si sunt alaturi de familia lui.Dovada caci este un edil bun,o spune faptu caci este primar de 14 ani si are si adevarata CALITATE DE OM.,dar si pentru faptul caci 3 ani AM FOST COLEGI DE SERIE la GRUP SCOLAR U.C.M.RESITA.Sanatate maxima ii urez.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei