USR Caraș-Severin și-a stabilit obiectivul pentru alegeri! „Mergem la locale cu o echipă care se întărește în fiecare zi”

modelmic

 

USR Caraș-Severin se pregătește pentru alegerile locale de anul acesta. Conform reprezentanților organizației județene, în prezent se lucrează să elaborarea strategiei de campanie, iar în perioada următoare se vor organiza alegeri interne pentru  desemnarea candidaților la funcțiile de primar, consilieri locali și consilieri județeni.

Obiectivul USR este ca împreună cu colegii din PLUS să înscriem liste de candidați în toate UAT-urile din județ”, precizează Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Membrii filialei județene s-au reunit la finalul săptămânii trecute pentru a stabili o serie de detalii legate de pregătirea alegerilor locale, ocazie cu care a fost făcută și o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale la nivelul județului și a fost completat Biroul Județean. În urma votului, Biroul Județean USR Caraș-Severin a fost întregit cu Doina Rahela Vrăjitor și Luminița Dolânga. De asemenea, Carmen Albert, Ionuț Voinea și Darian Sabo au fost votați pentru a face parte din Comisia de Arbitraj, iar Dorina Teodorescu și Nicoleta Preduș din Comisia de Cenzori.

Mergem la locale cu o echipă care se întărește în fiecare zi cu noi oameni dornici de  implicare. În perioada următoare vom înființa noi filiale, prima dintre ele este la Ciclova Română. Sunt mândru de colegii mei, care cu  o prezență de 100% în Conferința Județeană au confirmat încă o dată că  România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte”, adaugă Andrei Plujar.

În prezent, USR  Caraș-Severin are 16 filiale locale la Berzovia, Bolvașnița,  Caransebeș, Constantin Daicoviciu, Coronini, Forotic, Herculane,  Iablanița, Mehadia, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Pojejena, Reșița,  Topleț, Vărădia, Vrani.

83285704_3408467885860958_5464151896136613888_n

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Pulujar nu e ăla care spunea că a sărit în Bârzava, urmat de fratele lui și pe urmă de marin cumnatu’ ?

  În realitate USR e o adunătură de oportuniști, cu gura mare. În rest …

  Raspunde
 2. zero

  „ … România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte”, adaugă Andrei Plujar.

  Adevărat.
  Însă (după 1989), România a fost făcută (cam praf) tot de “oameni care nu au stat deoparte”.
  Mulţi râvnitori (prin înşelăciune) la îndreptăţire spre putere şi tăiţei, nu şi spre binele “supuşilor”.
  Cum se poate face deosebirea dintre “păstorii adevăraţi” şi … “lupii răpitori”?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei