USR PLUS Caraș-Severin: „Obiectivul nostru este însănătoșirea României, cu un tur doi fără PSD”!

usr

Obiectivul nostru este însănătoșirea României, cu un tur doi fără PSD”, declară reprezentanții Alianței USR PLUS Caraș-Severin. Aceștia îi îndeamnă pe cărășeni să iasă la vot pe data de 10 noiembrie și se declară mulțumiți de campania derulată în județul Caraș-Severin de membrii Alianței.

„Alianța USR PLUS Caraș-Severin a dus o campanie energică, în stradă printre cetățeni, acolo unde noi ne simțim cel mai bine. Pe această cale le mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților USR PLUS care au fost extraordinari! Datorită lor viziunea lui Dan Barna pentru România a ajuns în toate localitățile din județ, de la Caransebeș la Moldova Nouă, de la Bocșa la Herculane. Ne dorim un tur 2 fără PSD, o Românie în care prietenii și familiile noastre plecate în afara granițelor să se întoarcă”, precizează Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin.

usr 2

Și Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin este de părere că pe data de 10 noiembrie, românii au o șansă istorică. „Pentru prima dată după trei decenii, avem șansa unei alternative reale la vechea clasă politică. România a fost statul captiv al unor grupuri de interese, cu efecte dezastruoase în dezvoltarea pe care trebuia să o avem.  Duminică, prin alegerea lui Dan Barna, avem ocazia de a face încă un pas pentru eliberarea țării de sub jugul urmașilor partidului comunist, cei care au dominat scena politică după revoluție.  În plus, printr-un astfel de vot, avem garanția unei guvernări cinstite, transparente și oneste anul viitor, avându-l ca prim ministru pe Dacian Cioloș”, afirmă Toma.

usr 3 usr 4

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. zero

    „avem ocazia de a face încă un pas pentru eliberarea țării de sub jugul urmașilor partidului comunist, cei care au dominat scena politică după revoluție”, afirmă Toma.

    Este cumva o aluzie spre “liberalul” Emil Constantinescu, devenit preşedinte (CDR, ca aparentă opoziţie la PSD) dar fiind în realitate un fost secretar de partid (comunist) pe Universitatea Bucureşti?
    Dracu’ se ascunde în detalii :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei