UVT îşi deschide un centru de înscriere şi admitere la Reşiţa

uvt

Universitatea de Vest din Timișoara va deschide un centru de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale în municipiul Reșița, în baza unei strategii sprijinire a mediului preuniversitar și a unui acord încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin.  

Măsura vine în sprijinul elevilor care nu vor mai fi nevoiți să facă deplasarea la Timișoara, economisind timp și bani. Centrul de înscriere și admitere din Reșița va prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara, aceștia fiind scutiți de un drum suplimentar.

“Face parte din strategia noastră a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat, în numeroase rânduri, o implicare continuă și consistentă în comunitate, venind cu soluții la nevoile acesteia”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Cei interesați se pot înscrie, în perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universității de Vest din Timișoara, la centrul din Reșița, situat în cadrul Colegiul Național ”Traian Lalescu”, B-dul. A.I. Cuza, Nr. 7.

Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0256.592.124, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-14.00, la adresa de email [email protected] și pe pagina de Facebook, www.facebook.com/uvtromania.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei