Valea Bistrei, legată de viitorul tronson al Autostrăzii A1

modelmic

După ce la reuniunea de la Timișoara a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, desfășurată la sfârșitul lunii iulie, reprezentanții județelor care alcătuiesc această structură nu au ajuns la o înțelegere în privinţa proiectelor prioritare, iată că la întâlnirea de la Deva, care a avut loc la doar câteva zile distanță, lucrurile au stat ceva mai bine.

În cadrul întâlnirii au fost supuse aprobării membrilor CDR Vest traseele de drum județean propuse la nivel regional pentru a primi finanțare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Judeţul Caraş-Severin a obţinut finanţarea pentru modernizarea unor drumuri importante, printre care se numără şi DJ 684 Ruschița – Voislova, la limita cu judeţul Timiș și conexiune cu judeţul Hunedoara.

Acest drum a fost susținut la ședința de la Timișoara de către primarul Marcel Vela, membru al Consiliului Regional, și va lega Valea Bistrei de viitorul tronson al Autostrăzii A1, prin comuna Rusca Montană, la Deva el fiind votat în unanimitate de către toți cei prezenți la ședință.

„Sunt convins că acest drum, modernizat prin fonduri europene, va fi aidoma unui drum al mătăsii, din autostradă spre zona alpină și stațiunile turistice din Banatul de Munte. Sunt bucuros pentru faptul că membrii Consiliului regional s-au ridicat deasupra granițelor județelor și au văzut în primul rând interesele regionale, dovedind maturitate și spirit de echipă, iar cei de la ADR Vest, profesionalism și seriozitate”, a declarat Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeș.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei