Valentin Boșneac și Petru Borduz pornesc spre Parlament sub sigla Alianței Renașterii Naționale!

modelmic

Consilieri județeni în mandatul 2016 – 2020 sub stindard PSD, Valentin Boșneac și Petru Borduz au ales să pornească pe un nou drum, alături de o nouă formațiune politică intitulată generic Alianța Renașterea Națională. Alianța a depus la Biroul Electoral Județean listele cu candidații la Senat și Camera Deputaților. La Senat lista este condusă de fostul consilier județean Petru Borduz iar la Camera Deputaților Alianța Renașterii Naționale îl are în frunte pe fostul lider al PNL, medicul Valentin Boșneac care a mai fost deputat într-o altă legislatură.

Despre ARN, președintele proaspetei organizații județene, Valentin Boșneac a ținut să precizeze: „În peisajul politic actual, atât de confuz și corupt, dorim să fim un partid tradițional conservator, de centru-dreapta, creștin democrat. Scopul nostru este acela de a clădi o Românie fidelă rădăcinilor sale tradiționale, ancorată în civilizația și valorile morale și spirituale creștine și necondiționarea actului religios.

Este nevoie de un partid care promovează valorile creștine într-o Românie și o Europă ce își neagă și renunță mult prea ușor la rădăcinile creștine. De secole întregi acest spațiu era denumit Creștinătate. Dintre părinții fondatori ai Uniunii Europene, Konrad Adenauer, Alcidede Gasperi, Robert Schumann și alții erau creștini parcticanți iar dorința lor a fost de a rămâne la fundamentele creștine ale Europei, e Europă creștin-democrată.

Identificăm un proces accentuat de secularizare a societății în toate compartimentele ei. Antidotul este promovarea valorilor creștine autentice prin promovarea oamenilor integri în toate palierele de activitate socială“, a ținut să transmită președintele ANR Caraș-Severin și vicepreședinte la nivel național, dr. Valentin Boșneac.

La rândul său, candidatul desemnat de ARN pentru primul loc la Senat, Petru Borduz afirmă că „noua formațiune din care prețuiește valorile creștine tradiționale: Biserica, familia și căsătoria naturală dintre un bărbat și o femeie, dreptul la proprietate ca instituții fundamentale sociale pe care se sprijină întregul construct social, economic și politic al României.

Credem în dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Vom milita împotriva avortului, fiind o voce pentru cei care nu pot vorbi, nu se pot apăra, luptând pentru o cultură pro-viață în România“, transmite Petru Borduz.

Ca o concluzie, în dialogul purtat cu Reper 24, liderul ARN Caraș-Severin și candidatul pentru Camera Deputaților, Valentin Boșneac, a ținut să precizeze: „Nu putem sta pe margine, când România se prăbușește moral, spiritual, economic și social. Invităm toți creștinii din România, indiferent de apartenența etnică, confesională, statut social, vârstă, nivel profesional ori educațional, fie că locuiesc în România sau în afara României să ni se alăture. Pornim împreună pe o cale care țintește renașterea României, o renaștere națională autentică, valorică, politică și economică“.

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei