Vara asta, în seara asta, orăvițencele se îndrăgostesc! De Tudor Chirilă!

Tudor Chirilă VAMA

Alo, bă, sunt la Herculane, băi! Sunt pe DN 57B. Da, acum mă apropii de Bozovici! O să zăbovesc puțin și la Cascada Bigăr și într-o oră ajung. Da, mă, la Oravița. Am auzit că-s oameni faini rău acolo. Sigur, o să fac o baie la Ștrand Termal. Cică e mișto! Da, mă, la Oravița! Avem concert, de la ora 22.00, acolo. Bine, bă! Pa!

La Oravița se anunță zi caniculară și incendiară în cea de-a doua zi de sărbătoare prilejuită cu ocazia Zilelor Orașului Oravița – 2017. După regalul folcloric din seara trecută, astăzi pe scena orăvițeană de pe platoul din fața gării vor urca nume mari ale showbiz-ului românesc. De departe, cei mai așteptați vor fi cei de la VAMA, trupa cunoscutului solist și actor Tudor Chirilă. Pentru fetele ce vor participa la show-ul din această seară va fi un prilej de a se îndrăgosti de piesele celor de la VAMA și, de ce nu, chiar de Tudor Chirilă. Așadar, începând cu ora 19.30, pe scena orăvițeană, vor urcă în ordine: Zagăn, Adda, VAMA și Horia Brenciu.

Sound-ul, jocurile de lumini, precum și amenajarea scenei vor fi asigurate, și în această seară, de Digital Media Sound din Reșița.

A, era să uit! M-a rugat Luminița Istudor să vă transmit că microfonul de prezentator i-a fost transferat lui Liviu Vârciu.

sursă foto: @VAMA

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei