Vela nu-l radiază pe Cismăneanțu din partid! Când trece la PMP își pierde funcția de primar!

modelmic

 

Eugen Cismăneanțu a anunțat încă de luna trecută că va candida din partea PMP la alegerile locale din vară. Chiar dacă însuși Băsescu și-a făcut apariția la Bocșa pentru a-l „unge” oficial pe primar, Marcel Vela încă îl păstrează în PNL.

 

Motivul este clar. Fără a fi radiat sau exclus din PNL, trecerea la PMP îi va aduce lui Cismăneanțu și pierderea funcției de primar, chiar înaintea alegerilor locale. Cu vizibilă ironie în glas, co-președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a susținut ieri că îi mai oferă o șansă lui Cismăneanțu.

Cu toate acestea, liberalii au deja un candidat desemnat pentru fotoliul de primar de la Bocșa, astfel că păstrearea lui Cismăneanțu în PNL nu are nicio legătură cu intențiile liberalilor pentru alegerile din vară.

În condițiile în care Eugen Cismăneanțu nu va fi radiat din PNL, odată cu trecerea sa la Mișcarea Populară își va pierde automat funcția de primar al Bocșei.

„Pe domnul Cismăneanțu îl lăsăm membru PNL, nu îl radiem. Domnul Cismăneanțu nu a fost radiat pentru că îi mai dăm o șansă. Nu va candida de la PNL, noi avem candidat. Dacă îl radiem sau îl excludem devine candidat independent. Dacă și-a asumat că va candidat din partea PMP, trebuie să se înscrie în PMP și în momentul în care face acest lucru își pierde funcția. Legislativ el în 26 aprilie nu mai poate fi primar. Dacă îl excludem sau îl radiem, devine primar independent”, susține Marcel Vela.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei