Venirea frigului nu sperie administrația Reșiței! Se toarnă asfalt pe Aleea Romaniței!

modelmic

Administrația reșițeană continuă lucrările de modernizare din zona Aleea Romaniței a municipiului și va fi un exemplu de model urban pentru tot ceea ce va urma, din punct de vedere al reabilitărilor de spații dintre  blocurile orașului.

Dacă cineva mai credea că asfaltarea acestei alei va fi lăsată deoparte până la primăvară, un drum de acces spre parcările dintre blocuri, astăzi orice urmă de neîncredere a pierit! Pe aleea Romaniței, așa cum se poate urmări și din imaginile Reper 24, se toarnă asfalt iar până mâine toate benzile de mers vor fi acoperite de mixtura bituminoasă.

Asfaltul vine să completeze pavelele folosite la trotuarele din zonă și la reamenajarea parcărilor pentru posesorii de autoturisme de pe „Romaniței“.

Merită să remarcăm și faptul că angajații Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița au montat  săptămânile trecute și 1400 metri pătrați de gazon în aceeași zonă iar peisajul s-a schimbat total în preajma blocurilor de aici (foto).

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei