Vești bune pentru elevii liceului din Berzovia. Primăria a făcut demersuri pentru construirea unei săli de sport

sport

Tinerii din comună, și în mod special elevii de la Liceul Tehnologic Berzovia, vor avea propria sală unde să-și desfășoare activitățile sportive.

Primarul comunei, Ioan Pop, a precizat că printr-o adresă venită de la Compania Naționala de Investiții, administrația locală a fost informată că documentația cu privire la obiectivul „Construire sală de educație fizică școlară“ a fost depusă la Serviciul Achiziții în vederea contractării serviciilor de proiectare și execuție.

Această sală de sport se va construi în curtea liceului și va fi folosită de toți elevii, iar acolo se vor face orele de educație fizică pe care elevii le au în orar. În cadrul liceului funcționează și școala generală. Avem și elevi din satul Gherteniș care învață la liceul din Berzovia, plus din Măureni și Șoșdea”, a declarat Ioan Pop, primarul comunei Berzovia.

Primăria Berzovia a depus cu două luni în urmă toată documentația pentru construirea acestei săli de sport care va avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați.

La Liceul Tehnologic Berzovia învață în prezent în jur de 330 de copii, începând cu cei de la grupele de grădiniță și până la clasa a XII-a.

76717501_558397534951457_6882530859564400640_n

Elena FRANȚ

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei