Vicepremierul Daniel Suciu, entuziasmat de forța doamnelor primar PSD!

modelmic

Ministru al Dezvoltării și vicepremier al Guvernului României, Daniel Suciu a fost primit cu căldură și speranță de către aleșii din orașele și comunele Caraș Severin-ului.

Însă poveștile doamnelor primar de la Socol, Pojejena și Teregova care și-au înlocuit soții la timona UAT-rilor l-au entuziasmat peste măsură pe membrul executivului. Acesta a notat despre întâlnirea cu surorile Olgita Ghiță și Mira Radovancovici dar și cu aleasa Teregovei, Maria Damian:

Olga, Mira și Maria. Trei doamne primar cu povești de…povestit. Olga și Mira sunt surori și conduc comunități vecine, Socol și Pojejena. Și toate trei sunt dăscălițe și au preluat primăriile de la…soți. Pentru că au avut respectul și încrederea oamenilor! Doamnelor, viața e frumoasă cu dumneavoastră în preajmă și sunt tare onorat să vă cunosc”, a ținut să le transmită vicepremierul Daniel Suciu.

modelmic

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei