Vicepremierul Suciu, mulțumit de ritmul lucrărilor la modernizarea DJ 572!

modelmic

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a vizitat astăzi în teren stadiul lucrărilor la Drumul Județean 572, care face legătura între comunele Berzovia și Vermeș. Pentru cei 10,90 km, vicepremierul Suciu a primit asigurări ca execuția lucrărilor va fi încheiată până la finalul lunii mai 2019. Valoarea proiectului de modernizare a drumului pentru care au avut de suferit mai bine de trei decenii cetățenii din zona Vermeș, Ramna și Berzovia, este în valoare de 13,5 milioane lei iar lucrările de execuție au fost demarate la final de septembrie 2018.

Foarte mulți oameni au ținut să îl întâmpine pe vicepremierul Suciu și să îi mulțumească pentru această investiție. Cetățenii s-au arătat încântați de faptul că timpii de deplasare între cele două localități au scăzut considerabil. Conform primarului comunei Vermeș, Ion Iacob Damian, drumul care înainte se făcea în 35-40 de minute, nu le ia conducătorilor auto în prezent mai mult de 7-10 minute. La rândul său constructorul l-a asigurat pe Suciu că lucrărilor la DJ 572 vor fi finalizate până pe data de 31 mai.

 

 

Ministrul Dezvoltării a vizitat și șantierul lucrărilor de construcții de pe drumul comunal DC 87, dintre localitățile Vermeș – Valeapai, după care s-a oprit și la Căminul Cultural din localitatea natală a deputatului Luminița Jivan, Duleu, unde era așteptat de primarul comunei Fârliug, Ioan Borduz, viceprimarul Petru Marcu și cetățeni ai comunei.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679824117288″]

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157707844210015″]

 

Vizita înaltului reprezentant al Guvernului continuă în Caraș Severin, cu explorarea unui alt tronson rutier care necesită reabilitare, este vorba de drumul județean care face legătura între localitățile Fârliug – Dezești – Zorlențu Mare. Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, își va încheia  vizita de lucru în județ în comuna Copăcele.

Deplasarea în teren a fost precedată de o întâlnire tehnică cu primarii cărășeni și cu conducerea administrației județene, ocazie cu care s-a discutat pe marginea actualelor și viitoarele programe de finanțare

În fiecare județ în care merg vreau să stau de vorbă cu primarii, să le răspund la toate întrebările, pentru că am spus-o de la bun început, între MDRP și primari, indiferent de culoarea lor politică, există sau trebuie să existe o relație de parteneriat din care ambele părți au de câștigat. Întotdeauna funcționarii din minister, inclusiv demnitarii de la cel mai înalt nivel, au ce învăța de la primari, pentru că ei sunt în contact permanent cu cetățenii și tocmai de aceea am ținut neapărat să ne sfătuim cu primarii pe cele puțin trei subiecte: PNDL 1 și 2, fondul de dezvoltare și investiții, i-am încurajat să depună proiecte de finanțare pe acest nou instrument de finanțare a proiectelor în toată țara și am vorbit foarte tranșant și deschis despre codul administrativ”, a precizat ministrul Daniel Suciu.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Johann Nicolescu

    Cand incep lucrarile de reabilitare/modernizare pe drumul judetean DJ 582E: Prislop-Statiunea Turistica Semenic ? Pe acest drum judetean e dezastru. Si cea mai mare oportunitate de dezvoltare a judetului Caras-Severin o reprezinta turismul.

    Raspunde
  2. Rusmir Ionel

    Am urmarit stirile zilei de 11 aprilie 2019 referitoare la evenimentele din judet .MULTUMIRI , Felicitari Reper24 , SANTETI , PE DEPARTE , CEI MAI REALISTI SI CEI MAI DARNICI IN A PREZENTA ADEVARUL SPRE POPULATIE .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei