Viceprimarul Adrian Dacica, surprins de prezența a două galerii reșițene la sala Polivalentă!

modelmic

Prima victorie a formației divizionare de handbal, CSM Reșița, în fața propriilor suporteri, cu echipa oaspete HCM Sighișoara 35-29 (15-13), s-a petrecut în tandem cu un fapt mai puțin obișnuit în handbalul autohton.

La partida de handbal disputată în Sala Polivalentă din Reșița, s-au putut asculta pe fondul celor 60 de minute de joc, două grupuri vocale de susținători, cu două „playlist-uri“ diferite, sub două titulaturi diferite. Prima ar fi „Vulturii Semenicului“, galeria consacrată de la partidele de handbal din paerioada UCM Reșița, HC Caraș-Severin și HC Adrian Petrea iar a doua galerie, „Urban Fanatic Reșița“, de proveniență mai nouă dar sosită în tribune cu un banner și tot ceea ce presupune recitalul unei galerii la o partidă.

Prezent la partida dintre CSM Reșița și HCM Sighișoara, promotorul revenirii la viață al handbalului de seniori și a grupelor de juniori, viceprimarul Adrian Dacica s-a arătat surprins de prezența a două galerii în sala Polivalentă, dar bucuros pentru interesul manifestat acești tifosi și de un public mai numeros decât cel de la partidele echipei de fotbal CSM Reșița disputate în Valea Domanului.

„Sunt uimit dar în același timp bucuros să văd două galerii care susțin echipa de handbal CSM Reșița. Așa cum s-a văzut chiar în sala de la Reșița de multe ori galeria prin scandările ei și energia publicului pot juca un rol important, aș putea spune chiar determinant prin mesajul pozitiv pe care îl pot transmite în timpul unui joc. Le fac invitația la unitate ambelor galerii, pentru a da un suflu și mai puternic refrenelor care o pot purta pe CSM Reșița spre victorie. Este un proiect ambițios, în care ne-am pus mari speranțe și orice ajutor și sprijin este binevenit. Le mulțumim pentru ceea ce au făcut astăzi. Invităm publicul să vină la sala Polivalentă să le fie alături reșițenilor noștri care joacă handbal atât în meciurile dedicate seniorilor, cât și în partidele de la juniori“, a declarat viceprimarul municipiului Reșița, prof. Adrian Dacica.

În Divizia A, Seria B la handbal, după primele trei etape disputate, pe primele două poziții se regăsesc CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu (fosta Pandurii Tg. Jiu) și CSM Oradea, ambele cu 9 puncte. CSM Reșița ocupă locul 7, cu 3 puncte acumulate dar cu un joc mai puțin disputat față de celelalte echipe. Pentru rosso-neri urmează jocul de marți din deplasare, în compania formației Universitatea Craiova, clasată în prezent pe locul 8 și aflată în foame de puncte.

Sergiu TABAN  

 

 

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    „Sunt uimit dar în același timp bucuros să văd două galerii … Le fac invitația la unitate ambelor galerii” a declarat viceprimarul municipiului Reșița, prof. Adrian Dacica.
    Galerii din toate tarile, uniti-va!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei