(E) Victor Ponta: „Liberalii vor să fim conduși de Guvernul Dacian Soroș, pardon Cioloș!“

modelmic

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Reșița s-a dovedit neîncăpătoare pentru susținătorii PSD care au venit să asculte cuvântul unuia din liderii marcanți ai ultimilor ani de social democrație din România, Victor Ponta.

În fața celor prezenți s-au aflat candidații pentru Camera Deputaților, deputatul în funcție Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Luminița Jivan și deputatul Valentin Blănariu, în vreme ce pentru Senat se va bate Ionuț Narcis Chisăliță și actualul deputat Ioan Benga.

Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a vorbit despre proiectele duse la bun sfârșit ale guvernării Ponta, despre modul lipsit de viziune în raport cu interesele României ale guvernului tehnocrat și a făcut o scurtă prezentare a candidaților PSD la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

La rândul său, Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, unul din apropiații lui Victor a ținut să remarce că după momentul Colectiv, oamenii din stradă au spus că doresc să își ia țara înapoi. „Au luat-o înapoi și i-au dat-o lui Julien. Dacian Julien Cioloș. Acum la alegerile din 11 decembrie, vor din nou să îi dea țara pe mână, dar noi avem nevoie de un guvern al românilor pentru români, care în mare măsură să aibe grijă de pensionari și de tineri, de unitățile industriale românești, așa cum este UCM Reșița, de un guvern care să crească salariile și pensiile, pentru că salariile din administrația publică reprezintă probleme în acest sens. Județul Caraș-Severin are nevoie de un guvern PSD, pentru că doar un guvern social democrat poate rezolva toate aceste probleme.

Premierul social – democrat din perioada Victor Ponta atacat frontal politica promovată de guvernul Cioloș și sprijinul necondiționat pe care guvernul tehnocrat îl primește de la Cotroceni:

„Anul trecut, pe vremea aceasta, am mărit salariile în sistemul de sănătate și în educație cu 25 %, anul acesta nu s-a mai putut nimic. Explicația Guvernului tehnocrat: nu mai sunt bani A venit domnul Dacian Soroș, pardon Cioloș, și n-a mai reușit să absoarbă fonduri pentru România de la Uniunea Europeană. Îmi pare rău că nu am buletin de Caraș-Severin, pentru că l-aș vota cu toată inima pe Ionuț Chisăliță, care cred că va fi un foarte bun senator. Trebuie să îl învățăm pe domnul Iohannis că trebuie să respecte votul românilor. Că nu facem toți ce vrea el, că mai trebuie să facă și el ce își doresc românii. Că indiferent de dorința românilor, el îl pune premier pe Cioloș, pentru că așa a primit el un telefon din străinătate, că Cioloș trebuie să fie prim-ministru! Mai rău decât Iohannis e doar Belzebut – Băsescu, dar actualul președinte are doar doi ani în funcție, poate recupera.  Cu votul din 11 decembrie nu va mai exista nicio cedare din partea noastră, a românilor. Trebuie să continuăm tot ce s-a făcut bine în perioada 2012-2015“, a ținut să afirme Victor Ponta.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665185357409″]

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei