Victorie! „Regina” Simona Halep s-a încoronat la Wimbledon!

Shalep

Mă uit năuc la știrile apărute pe toate agențiile de presă care o au în centrul atenției pe câștigătoarea de la Wimbledon! Chiar acum, pe burtiera de la CNN scrie că Simona Halep a câștigat categoric în fața Serenei Williams, acest pachet de mușchi supradimensionat, cu un serviciu de peste 200 km/h!

Am urmărit meciul de la momentul ieșirii Simonei pe coridoarele londoneze și până la revenirea cu trofeul în mâinile ei de aur. Ca și în vremurile în care îl urmăream pe Andre Agassi, nu sunt adeptul vizionării meciurilor a la Cupa Mondială de Fotbal. Le văd singur, acasă, ferecat sub cheie și cu telefonul pe silence. Așa a fost și finala feminină de la Wimbledon, pe care, grație canalului Eurosport am urmărit-o într-o transmisiune decentă, în regim HașDe, cum spune tot românul (HD). Martori norocoși la finala de vis făcută de Simona au fost, din tribunele centralului de la Wimbledon, ducesele Kate Middleton şi Meghan Markle, actorul Woody Harrelson,  premierul britanic Theresa May, cântărețul Pharell Williams, fosta Număr 1 WTA Martina Navratilova, dar și miliardarul român Ion Țiriac. De altfel, sfaturile lui Țiriac cred că au contat mult pentru Halep. Vorbesc de faptul că fostul manager al lui Boris Becker i-a transmis româncei că trebuie să o pună în mișcare pe Williams și să aibă precizie la primul serviciu.

Sportiva româncă a avut toate datele unei mari campioane de tenis. După primele 4 game-uri adjudecate de Simona, m-am șters la ochi pentru că nu înțelegeam dacă Serena a intrat pe teren. Unde e bombardierul cu cele peste 20 de Grand Slam-uri câștigate? Totuși, Williams a ajuns în finala londoneză. Nu, nu la ea e problema, ci în nebunia frumoasă a tenisului propus de constănțeancă, în creația, talentul, viteza de reacție, mentalul pozitiv, inteligența, inspirația, care au întruchipat astăzi un singur nume: Simona Halep! Am curajul să spun că astăzi Simonei de România nu i-ar fi putut rezista în față nicio jucătoare din lume!
Scorul de 6-2, 6-2, vorbește de la sine despre supremația și dominarea jocului din finala de la Wimbledon a tenismenei noastre.
După Roland Garros, astăzi, Simona Halep și-a adăugat în palmares cel mai râvnit trofeu Grand Slam, Wimbledon-ul, dovedind că poate domina și iarba, nu doar zgura. Ziua de 13 iulie, care până mai ieri părea o zi oarecare, a devenit un soi de zi națională pentru noi, milioanele de români care am trăit cu sufletul la gură fiecare minge servită de Simona Halep, odată cu câștigarea marelui turneu londonez. O perfomanță unică și o premieră pentru tenisul românesc.
Îți mulțumim, Simona Halep!
Reper 24

Foto credit: Livetennis.com

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei