Victorie trasă de păr. Rosso-nerii s-au întrebuințat serios în fața juniorilor de la CNP Timișoara!

csm-cnp-timisoara

Chiar dacă cuplul de antrenori Sandu-Dobre anunța în avanpremiera meciului cu echipa Centrului Național de Pregătire din Timișoara că CSM Reșița este echipa care va avea statutul de sperietoare a adversarelor din Liga III, pe terenul din Valea Domanului realitatea a fost cu totul alta în partida disuptată în după-amiaza de sâmbătă.

Echipa în care reșițenii își pun speranțe că în sezonul actual nu va rata promovarea în liga secundă a avut probleme mari de exprimare în jocul de pe teren propriu și a câștigat absolut norocos întâlnirea cu juniorii de la CNP, în chiar ultima fază a jocului. Mai mult, lipsa de inspirație în ceea ce ar fi trebuit să însemne pasa decisivă, ca să nu mai vorbim de finalizare, l-au adus la exasperare pe Sandu Roco, antrenorul care în mai multe rânduri a intrat în conflict verbal cu Răzvan Ladăr, contestând deciziile centralului întâlnirii. De la oaspeții CNP Timișoara, merită apreciat jocul reșițeanului Vlad Chera, dar și prestația colegilor săi Burghele, Șimăndan, Stoianovici ca de altfel exemplul oferit de goalkeeper-ul de doar 16 ani al Timișoarei, Ștefan Dobre, pe care îl vom vedea, cu certitudine, în anii ce vor urma în fotbalul mare din țară sau de ce nu, peste hotare.

De la reșițeni au făcut un joc bun fundașii Dulap și Liuba, dar merită consemnată determinarea lui Szijj, jocul veritabilului atacant Velcotă și travaliul lui Poiană, Andrei Vaștag dovedindu-se providențial în finalul prelungirilor. De cealaltă parte, Keita și Negoescu nu au excelat prin jocul lor, doi jucători de la care se așteaptă mai mult. Introducerea lui Breșneni la coordonare și a lui „Beto“ Beloescu în atac a revigorat jocul blazat al rosso-nerilor din primele 70 de minute, în care am scăpat cu fața curată doar datorită inspirației „nemuritorului“ portar Zimmermann.  Așadar, 1-0, după 93 de minute de fotbal frumos, în care CSM Reșița a pasat binișor, dar așa cum a recunoscut la conferința de presă antrenorul Roco Sandu, nu a demonstrat că poate fi letală în fața porții. Același antrenor i-a „liniștit“ pe suporteri declarând că astfel de partide vor mai fi pentru CSM Reșița pe parcursul campionatului, dar echipa reșițeană va crește cu fiecare joc disputat. Sandu a apreciat efortul depus de juniorii CNP-ului, niciun jucător neavând mai mult de 17 ani. De remarcat sprijinul galeriei GRN, al cărei cântec a răsunat în Valea Domanului pe parcursul celor 93 de minute de joc.

modelmic

Marți, echipa de liga a III-a a Reșiței, se va deplasa în inima județului Hunedoara, acolo unde va întâlni în Cupa României Cetate Deva. În etapa a IV-a, CSM Reșița va juca vinerea viitoare pe terenul formației CSM Lugoj, un test real pentru formația care și-a fixat din start ca obiectiv promovarea.

 

CSM Reșița: portar Zimmermann (cpt.), jucători de câmp Szijj, Dulap, Bacter, Liuba, Vaștag – gol min. 93, Costin, Keita, Poiană, Velcotă, Negoescu. Rezerve: Petruț, Săndescu, Doda, Muselin, Breșneni, Beloescu, Bloju.

Antrenor Roco Sandu, antrenor secund Lucian Dobre, antrenor cu portarii Valentin Boșca.

CNP Timișoara: portar Dobre, jucători de câmp: Kovari, Tieranu (cpt.), Goța, Stoianovici, Coroiu, Casian, Trip, Chera, Burghele, Șimăndan. Rezerve: Pădure, Jurj, Popa, Bănceanu, Talpoș, Peter, Pițigoi. Antrenor Cristian Petcu, antrenor secund Ionuț Vucea, antrenori portari William Harasim.

 

Arbitrii întâlnirii: A Răzvan Ladăr – Oradea, A1 Ciprian Fiter – Sânmartin, Ludovic Zifceac – Aleșd. Observator de joc – Emanoil Popescu din Târgu Jiu, observator arbitri –  Luis Moisescu din Drobeta Turnu Severin.

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei