VIDEO – Autorii vandalizării autobuzului din Reșița, surprinși de camerele de filmat!

vandalii

Actul de vandalism în urma căruia luneta unui autobuz din Reșița, care asigura transportul public pe relația Marginea – Centrul Civic, a fost spartă, a fost analizat în detaliu de specialiștii societății de Transport Urban din Reșița.

Camerele de supraveghere video montate în autobuz i-au surprins pe cei doi autori, chiar în timp ce vehiculul rulează prin dreptul lor, în apropierea stației din cartierul Marginea. Se observă cum, odată ce autobuzul a trecut de aceștia, luneta primește o lovitură din exterior, pasagera din autobuz întorcându-se pentru a urmări ce a lovit violent autobuzul.

Acest caz de vandalism și distrugere care a avut ca țintă un autobuz, nu reprezintă o premieră pe raza municipiului Reșița, doar că de această dată, autorii pot fi recunoscuți din filmarea pusă la dispoziție de TUR. Vă reamintim că paguba suferită de societatea Transport Urban Reșița, care este finanțată din bugetul nostru, al reșițenilor, se ridică la aproximativ 1.000 de euro.

Cei care îi recunosc din imagini pe autorii actului de vandalism sunt rugați să sune la numărul de telefon al Poliției Reșița sau la Poliția Locală Reșița – 0255226515, pentru ca, de acum înainte, cetățenii care au astfel de apucături să se gândească de două ori înainte de a produce o astfel de pagubă transportului în comun din municipiu.

Citește și: Încă un autobuz al TUR a căzut „victimă” pietrelor în zona Marginea din Reșița!

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei