[VIDEO] Primarul Torma, agresat în plină stradă! Vezi motivul pentru care e admonestat edilul

 

torma agresat

Curajul edilului-șef al orașului din Clisura Dunării de a face publice orice activități neconforme cu atitudinea civică în orașul pe care-l conduce, pare să-i aducă primarului tot felul de neplăceri. Dacă în urmă cu o lună acesta și-a găsit mașina zgâriată, în această dimineață, în timp ce surprindea un cetățean că hrănește o haită de câini, cel filmat de edil l-a agresat fizic pe acesta.

Gestul necugetat de a-l agresa pe primar pare a fi făcut de către o persoană căreia edilul i se adresează apelativul de „domn doctor”. Gestul pare a fi și mai grav, dat fiind faptul că, dacă persoana filmată este într-adevăr doctor, nu este demn de poziția socială a unei persoane intelectuale să recurgă la un asemenea gest.

Conflictul se pare ca ar fi pornit de la faptul că primarul Torma ar fi surprins persoana incriminată în această dimineața hrănind câțiva câini din zona în care primarul orașului de la malul Dunării locuiește, iar pe lângă patrupedele hrănite de cetățean erau și copii mici. După cum v-am mai relatat, edilul Torma a demarat o amplă campanie împotriva câinilor fără stăpân, rugându-i pe cei care iubesc animalele să ia patrupedele acasă, dacă doresc să aibă grijă de ele. În momentul în care Torma l-a întrebat pe „domnul doctor” de ce nu-i i-a acasă, cetățeanul i-a răspuns că e atribuția edilului să le facă un adăpost, moment în care primarul l-a întrebat de ce nu a avut această solicitare și fostelor administrații, cetățeanul agresiv întorcându-se către primar și împingându-l pe acesta, moment surprins pe filmarea postată pe o rețea de socializare de către edilul-șef al orașului din Clisura Dunării.

La ieșirea din bloc, în parcare, am constatat că dl. Doctor Mihalca își hrănea haita de câini fără nicio jena … de față cu o mică grupă de copii. Am pornit camera de la telefon și mai departe interpretați dumneavoastră… Să fii jignit și agresat de un individ ca acesta …. dovedește groapa morală în care suntem!!  Astăzi, paharul câinilor și “animalelor” cu 2 picioare care îi hrănesc s-a umplut”, scrie Torma pe Facebook.

Tot din postarea de pe Social Media, edilul lasă să se înțeleagă că va depune plângere împotriva acestui „domn doctor”, primarul spunând că nu poate să accepte așa ceva din poziția de demnitar al statului.

Voi face plângere la Poliție pentru agresarea mea ca demnitar și acest individ să fie sancționat de către Poliția Locală conform legii”, este decizia luată de edil și postată pe rețeaua de socializare.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Nicoleta Surdei

  Torma , INSTIGA, AMENINTA apoi tot el se da … lovit ! NU a fost lovit ci imbrancit ( asta se vede pe filmare ) si aceasta pentru ca el, Torma e instigatorul ! Chiar asa, in loc sa se comporte precum fatalaii, mai bine ar rezolva problema cainilor fara stapani – deocamdata, se tine de doar spectacole penibile, nu face nimic altceva decat sa pomeneasca ” greaua mostenire “…. Penibil acest Torma ! Stai toata ziulica in online si jignesti, ameninti cetatenii urbei pe care te lauzi ca ” o reprezinti “, ai bani de dat la presari sa-ti inchine ode si imnuri si sa te victimizeze, inteleg ca si fata de consilierii locali ai altor partide manifesta acelasi comportament intalnit des in cercul golanasilor si care NU face cinste statutului de primar al urbei… PENIBIL ! La munca, Torma, lasa gargara, renunta la instigari si amenintari, la munca ! Si NU mai folosi numele presedintelui CJ CS si al presedintelui PSD CS cand mai ameninti oamenii, acestia NU cunosc inca… faptul ca le folosesti numele in loc sa-ti faci treaba la care te-ai inhamat ! RUSINE ! Rau fac cetatenii si consilierii locali ca nu te inregistreaza ei pe tine cum instigi si ameninti, cum jignesti… sa vedem cate plangeri aduni la chimir si daca merge in instanta vreo personalitate pe care o toot invoci, in locul tau ! Maturizeaza-te primare !!! Ce-i cu atitudinea si comportamnentul acesta de prunc alintat ??!!! Cum iti permiti sa jignesti Oamenii sa-i etichetezi ca ar fi , citam ” animale cu doua picioarte ” ???!!! Ai bani de doar platit prietenii presari sau si de platit daune morale ?? RUSINE !!! LA MUNCA ! Esti primar sau operator imagini, esti primar sau ai ramas birtas – limbajul pe care-l folosesti la adresa cetatenilor din buzunarele carorta esti platit spune multe…
  NU esti demnitar Torma ! Habar NU ai ce inseamna :)) NU esti ! Esti reprezentant si in serviciul cetatenilor , comunitatii ! Nici macar atat NU cunosti ??!!!
  DEMNITÁR, demnitari, s. m. Înalt funcționar al statului. – Din fr. dignitaire (după demn).
  p.s. daca vrei respect, RESPECTI OAMENII !

  Raspunde
 2. Popovici

  Helooo!!! Da de când trebuie să îți fie jenă să faci o faptă bună. A hrăni câinii comunitari este o faptă bună, de care nu trebuie să îți fie jenă! Citez: ”își hrănea haita de câini fără nicio jena … de față cu o mică grupă de copii”” Dobitocilor!!!! A hrăni câinii străzii înseamnă să arătăm copiilor că trebuie să fie buni, altruiști și toleranți. Acest lucru nu afectează negativ comportamentul unui copil, dimpotrivă!!! Și care lege în Românica noastră te pedepsește dacă dai de mâncare unui câine care, dacă este sătul sunt șanse minime să atace pe cineva! Logică de 2 bani, atât la primarul care s-a trezit ”demnitar al statului”!! Demnitatea constă în în a avea dreptul să jignească pe toți care îi ies în cale și nu îi ridică osanale??? Comportament de pigmeu frustrat și limitat !!!!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei