Viitorul Caransebeș defilează în pregătiri

modelmic+editorial

Caransebeşenii de la Viitorul şi-au continuat seria meciurilor de pregătire, întâlnind marţi, 22 august, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe nou-promovata în Liga a IV-a, Foresta Armeniş, de care au dispus cu scorul de 10-1, la pauză 4-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 7, după o fază în care Dumitru, sflat pe partea dreaptă, a centrat pe jos în centrul careului, iar de la 8 metri Feneş a pus latul, trimiţând în plasă.

Oaspeţii au egalat în minutul 15, în urma unei faze făcute de I. Dragomir pe partea dreaptă, acesta a şutat la colţul lung, mingea a lovit bara, ajungând la Oprea, care, de la 10 metri, a trimis în poarta caransebeşeană.

Gugulanii s-au despins în minutul 24, după un penalty obţinut de Ciucur, care a fost faultat în careu de Blaj, Şandru marcând în dreapta portarului. În minutul 32, caransebeşenii au mai avut o lovitură de la 11 metri, după ce Avramovici a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de V. Dragomir, însă Feneş, care a bătut tot în partea dreaptă, a nimerit bara.

Băieţii lui Dan Doran şi-au mărit avantajul în minutul 38, când Avramovici, aflat pe dreapta, i-a trimis lui Feneş, acesta, la 18 metri, l-a angajat pe Şandru, al cărui şut sec, din interiorul careului, l-a lăsat fără replică pe portarul armenişan.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 39, în urma unei faze create de Ciucur pe partea stângă, centrarea sa lungă fiind reluată din vole de Avramovici, care nu i-a dat nicio şansă lui V. Dragomir să intervină.

La doar două minute de la reluare, Şandru a insistat pentru o minge la 18 metri, a reuşit să înţepe balonul, trimiţându-l în careu, de unde Ciucur l-a preluat, a driblat portarul, şi a trimis în plasă.

Golul cu numărul 6 a fost înscris de Neagu, în minutul 54, după ce a primit o pasă pe partea dreaptă, de la Şandru, a intrat în careu şi a şutat necruţător la colţul scurt, învingându-l din nou pe V. Dragomir.

În minutul 61 a fost 7-1 pentru caransebeşeni, după ce Ţundrea l-a găsit cu o pasă lungă pe Ciucur, acesta a avansat şi a trimis un lob elegant peste goal-keeper-ul oaspeţilor.

Ciucur şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 66, atunci când Neagu, aflat pe partea stângă, i-a pasat perfect, iar fostul jucător al Lupacului a trimis plasat în poartă de la 14 metri.

În minutul 76, Avramovici, aflat pe dreapta, a înaintat până la colţul careului de 16 metri, de unde a şutat la colţul lung, ducând scorul la 9-1.

În penultimul minut de joc, gazdele au mai înscris o dată, prin Şandru, care, din mijlocul careului, a reluat centrarea pe jos venită de pe dreapta, de la Dumitru.

„La fel ca şi meciul de vineri, cu Muncitorul Reşiţa, şi partida de astăzi a fost un test extrem de util. Nici data trecută, nici acum n-am urmărit rezultatul, am urmărit omogenizarea echipei, închegarea primului unsprezece, prin urmare şi astăzi am încercat să le dau şanse egale să joace tuturor celor pe care i-am avut în lot. Din păcate, încă ne confruntăm cu nişte absenţe, dar pe parcursul acestei săptămâni şi în cea premergătoare începerii campionatului vom fi în formulă completă şi vom arăta altă faţă a noastră în meciurile oficiale”, a declarat după partidă antrenorul Viitorului, Dan Doran.

„Am întâlnit azi o echipă foarte bună, o formaţie cu pretenţii, care doreşte promovarea în Liga a III-a, în vreme ce noi suntem abia la început, doar ce am promovat, dar sperăm ca, încetul cu încetul, să formăm o echipă sudată, care să facă faţă cerinţelor acestui eşalon. Am adus la echipă doi băieţi noi, pe Stoichescu şi pe Stanca, şi, cu jucătorii vechi, eu zic că vom fi undeva între primele zece echipe ale Ligii a IV-a, ba chiar sunt încrezător că vom reuşi acest lucru”, a spus şi tehnicianul oaspeţilor, Daniel Brumar.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, Gh. Văluşescu, A. Ţundrea, H. Bona, G. Negrei, N. Jula, Al. Ciucur, I. Feneş, Al. Dumitru, Al. Avramovici, D. Şandru; au mai intrat pe parcursul partidei C. Nicoară, A. Neagu, N. Imbre şi C. Ţuţul. Antrenor, Dan Doran.

Foresta Armeniş: V. Dragomir, I. Brumar, I. Dragomir, S. Blaj, I. Bica, I. Dragomir, A. Brumar, Gh. Dragomir, Gh. Brumar, T. Stoichescu, A. Oprea; au mai jucat P. Grozăvescu, I. Dragomir, Al. Hurduzeu, I. Hurduzeu, I. Vela, I. Stanca şi I. Dragomir. Antrenor, Daniel Brumar.

A arbitrat la centru Remus Orleanu, asistat la cele două linii de Remus Mureşan şi Adrian Mititelu, toţi din Caransebeş.

Următorul meci de verificare al caransebeşenilor este programat vineri, 25 august, când, de la ora 17, vor întâlni în deplasare, pe Stadionul „Mircea Chivu”, formaţia CSM Şcolar Reşiţa.

caransebes armenis 11

 

 

Cosmin VLAD

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei