Viitorul Caransebeş, galop de sănătate la Berzasca

galop-berzasca

În etapa a II-a a Ligii a IV-a, de sâmbătă, 9 septembrie,  Viitorul Caransebeş, care în runda precedentă a pierdut pe teren propriu cu Voinţa Lupac, a făcut deplasarea la Berzasca cu noul antrenor Ion Bica pe banca tehnică. Partida a fost la discreţia gugulanilor, care în final s-au impus cu scorul de 8-0, diferenţa la pauză fiind de cinci goluri.

Scorul a fost deschis în minutul 7, când Negrei a trimis un şut-centrare de pe partea stângă, mingea păcălindu-l pe portarul gazdelor şi poposind în vinclul porţii celor de la Berzasca. După doar 5 minute, oaspeţii şi-au mărit avantajul, după ce Neagu a înscris cu un şut bine plasat de la 17 metri.

A fost 3-0 în minutul 25, în urma unei incursiuni a lui Neagu, care a centrat perfect de pe stânga, iar Şandru a trimis din 8 metri în poarta adversă.

După o ratare a gazdelor, care în minutul 32 au trimis mingea în plasa laterală a porţii lui Birăescu, caransebeşenii au plecat pe contraatac, Dumitru a pătruns central, şi a şutat sec, pe lângă goal-keeper-ul advers, ducând scorul la 0-4.

Scorul pauzei a fost stabilit de Neagu, care în minutul 38 a trimis o torpilă de la 17 metri, nedând nicio şansă portarului gazdelor să intervină.

Oaspeţii şi-au mărit ecartul în minutul 60, prin nou-intratul Avramovici, care după o incursiune excelentă, ajuns la 18 metri, a şutat în dreapta portarului, care a atins balonul, dar nu a putut împiedica golul.

După o nouă ratare a gazdelor, în minutul 63 caransebeşenii au plecat pe contraatac, mingea ajungând la acelaşi Avramovici, care l-a executat din nou pe portarul advers, ducând scorul la 0-7.

După ce în minutul 70 gugulanii au trimis mingea în bara transversală prin Ciucur, două minute mai târziu Dumitru a recentrat până la Imbre un balon venit de dreapta, iar acesta a trimis cu latul în poarta gazdelor, stabilind scorul final: 0-8.

„A fost primul meu meci pe banca tehnică, unul în care am alcătuit un prim «unsprezece» pe care l-am considerat eu ca fiind cel mai potrivit, după ce am efectuat două antrenamente cu lotul. A fost un joc foarte bun, băieţii au avut atitudine, au fost motivaţi în teren şi au dat dovadă de dăruire. Am găsit un grup foarte puternic, care trebuie doar omogenizat, va trebui să creăm legături de joc, iar asta sper să se realizeze în cel mai scurt timp. Aşteptăm meciul cu Bozovici cu încredere, şi pot să spun că vom trata orice partidă cu maximă seriozitate, până la sfârşit. În încheiere, aş dori să mulţumesc conducerii clubului pentru încrederea şi sprijinul pe care mi le-au acordat”, a declarat după meci antrenorul caransebeşean Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, O. Bălan, A. Ţundrea, Gh. Văluşescu, G. Negrei (min. 75, H. Bona), M. Mariţescu (61, I. Feneş), I. Jula, Al. Ciucur, Al. Dumitru, D. Şandru (46, Al. Avramovici), A. Neagu (54, N. Imbre); rezerve: D. Socaci, Ş. Bălan, C. Ţuţul. Antrenor, Ion Bica.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei