Viitorul Caransebeş are încredere în viitor. Va lupta până în ultima etapă!

modelmic

În etapa acu numărul 15 a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a întâlnit sâmbătă, 17 martie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe A.S. Berzasca, într-o partidă frumoasă, disputată într-un fair-play perfect, în final gazdele impunându-se cu scorul de 6-3 (5-1 la pauză).

Gugulanii au deschis scorul repede, în minutul 5, în urma unei faze în care Negrei a fost faultat la 22 de metri lateral-stânga, lovitura liberă executată foarte bine de Neagu, la colţul lung, oprindu-se în vinclul porţii lui Călătoaie.

În minutul 7, oaspeţii au şi egalat, după ce Bujoreanu l-a angajat în adâncime pe Gruia, acesta a avansat şi, de la limita careului, a trimis la colţul lung, învingându-l pe Socaci.

Caransebeşenii au înscris iarăşi în minutul 20, după ce Ciucur a centrat de pe aripa dreaptă, Nicola a reluat într-un fundaş advers, mingea a ricoşat la Bloju, iar acesta, din centrul careului, a trimis pe jos, în poartă.

A fost 3-1 în minutul 28, după ce Ciucur a centrat de pe dreapta, Avramovici, aflat în centrul careului oaspeţilor, a aşezat pentru Negrei, care a şutat violent, fără replică pentru Călătoaie.

Băieţii antrenaţi de Ion Bica şi-au mărit din nou avantajul în minutul 38, atunci când Avramovici, aflat la centrul terenului, l-a angajat cu un lob pe Ciucur, pe aripa dreaptă, acesta a avansat şi l-a executat pe Călătoaie cu un şut din interiorul careului.

caransebes berzasca 2

În minutul 45, Avramovici a stabilit scorul pauzei, după ce a trimis în poartă, de la 12 metri, centrarea venită de pe partea dreaptă, de la Nicola.

Debutul părţii secunde a fost benefic pentru Berzasca, care a înscris în minutul 55, când Gruia a trimis plasat în colţul din dreapta al porţii apărate de Socaci. Oaspeţii au mai înscris o dată şase minute mai târziu, după ce Bujoreanu a recuperat o minge la centrul terenului, l-a angajat în adâncime pe Gruia, care, din interiorul careului, l-a învins pentru a treia oară, pe goal-keeper-ul caransebeşean.

Gugulanii au trecut pe lângă gol în minutul 71, atunci când Nicola a centrat perfect de pe stânga, lovitura de cap a lui Neagu, de la 8 metri, fiind respinsă spectaculos de Călătoaie. Gazdele n-au mai ratat patru minute mai târziu, când Nicola a fost angajat perpendicular în adâncime, şi, deşi talonat de Radu, a reuşit să trimită în plasă pe lângă portarul oaspete.

„Am reuşit cu greu să ne revenim după înfrângerea de la Lupac, în special după cele întâmplate acolo. Dar acesta este un subiect ce ţine deja de trecut… Azi, jucătorii mei au avut atitudine, încercăm să mergem mai departe cu capul sus, muncim, jucăm până în ultima etapă, luptăm cu mare încredere. În etapa viitoare mergem la Bozovici, cu siguranţă va fi o partidă foarte grea, am înţeles că au făcut nişte achiziţii bune în perioada de iarnă. Pentru noi, fiecare meci e greu, din toate punctele de vedere”, a declarat după meci Ion Bica, antrenorul Viitorului.

„Abia am reuşit să ne adunăm 14 oameni dintr-un lot din care până acum se puteau face trei echipe. Am avut şapte absenţe importante, aproape o echipă… Azi am venit la Caransebeş ca mielul la tăiere, dar băieţii cred că au intrat destul de bine în joc, având în vedere că primul gol l-am luat repede, dintr-o lovitură liberă executată perfect de Neagu. Am egalat imediat, şi asta spune multe, implică dorinţă, atitudine… Golurile le-am luat pe nişte greşeli personale, dar important e că, la 5-1, jucătorii nu au depus armele şi, cu mijloacele noastre modeste, am reuşit să mai dăm două goluri. Una peste alta, eu sunt mulţumit de felul în care ne-am prezentat astăzi”, a spus tehnicianul formaţiei A.S. Berzasca, Ion Armanca.

ion armanca 2

Viitorul Caransebeş: D. Socaci (min. 69, C. Birăescu), Al. Nicola, M. Mariţescu, G. Negrei, C. Bloju (56, P. Stoichescu), Al. Ciucur, A. Neagu (78, C. Nicoară), Al. Avramovici (56, Gh. Valuşescu), B. Gulea, O. Bălan, N. Imbre. Antrenor, Ion Bica.

ion bica 2

A.S. Berzasca: D. Călătoaie, Şt. Drăgan, C. Marcovici, I. Dumitru, L. Radu, V. Ciobotaru, C. Bujoreanu, N. Popescu, A. Petruţ, A. Guţu (82, G. Paraschi), S. Gruia; rezerve: R. Ungureanu, D. Iovanovici. Antrenor, Ion Armanca.

A arbitrat la centru Ion-Daniel Bistrian (Reşiţa), asistat la cele două linii de Ion-Daniel Cocora (Bocşa) şi Adrian Velescu (Caransebeş).

Observator: George Chitucea (Reşiţa).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei