Viitorul Caransebeş a testat Liga a III-a

modelmic

Sâmbătă, 18 noiembrie, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş avea programată pe teren propriu partida cu Croaţia Clocotici. Cum, însă, neoficial, se ştia că formaţia oaspete nu va face deplasarea, conducerea clubului a hotărât să organizeze un amical cu Şoimii Lipova, formaţie aflată pe locul 10 în Liga a III-a, la meci asistând şi primarul municipiului, Felix Borcean. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), dar a fost un joc viu disputat, în care scorul a reflectat fidel realitatea din teren.

modelmic

După o perioadă în care jocul s-a desfăşurat mai mult la mijlocul terenului, în minutul 30, Vasiuc, aflat pe dreapta a trimis o pasă în careul caransebeşean, iar Filimon, de la 12 metri, a încercat o deviere subtilă, însă balonul a trecut puţin pe lângă poartă. Peste 5 minute, Piţ a centrat de pe aceeaşi parte dreaptă, şutul de la 18 metri al lui Tomuţ fiind prins de portarul Birăescu.

Un minut mai târziu, pe contraatac, Ciucur a centrat pe jos de pe aripa dreaptă, şutul lui Neagu, din marginea careului, fiind respins cu piciorul de portarul oaspeţilor, Bujor.

În minutul 42, Dumitru l-a angajat perfect în adâncime pe Jula, şutul acestuia, de la 10 metri, fiind respins de Bujor.

După pauză, gazdele şi-au continuat evoluţia bună din finalul primei reprize, iar în minutul 49, Negrei, aflat pe stânga, a trimis o centrare înşelătoare în careul advers, mingea trecând la câţiva centimetri de poarta lui Bujor, pentru ca, peste două minute, Neagu să şuteze puternic de pe partea dreaptă, însă balonul a trecut la câţiva centimetri de ţintă.

În minutul 56, pe un contraatac al oaspeţilor, mingea a ajuns pe dreapta, la Vasiuc, căpitanul arădean a intrat în careu şi, de la 14 metri, a trimis în vinclul porţii caransebeşene, făcând inutil plonjonul lui Birăescu.

Gazdele au alergat după egalare, iar în minutul 70 Neagu a şutat plasat de la 18 metri, însă balonul a trecut razant cu vinclul stâng al porţii lui Bujor.

Oaspeţii puteau să mai înscrie o dată în minutul 74, atunci când Jichici a primit o pasă de pe partea stângă şi, de la 8 metri, a şutat în stâlpul drept al porţii apărate de Birăescu.

Egalarea s-a produs în minutul 83, când gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri, Ţundrea l-a văzut excelent pe Imbre, care se demarcase pe dreapta, i-a pasat în adâncime, iar acesta a intrat în careu şi, cu un şut sec de la 10 metri, l-a învins pe portarul Bujor.

„Mă bucur că am reuşit să organizăm acest meci amical. Nu am jucat câteva etape, în runda a noua a fost rândul nostru să stăm, în etapa următoare adversarii nu s-au prezentat, iar azi nu a venit echipa din Clocotici. Am insistat să jucăm o partidă cu o echipă din Liga a III-a, să ne vedem adevărata valoare. Sunt mulţumit de felul în care au evoluat băieţii noştri şi sper ca pe viitor să facem meciuri la fel de bune sau chiar mai bune. Consider că azi ne-am bătut de la egal la egal cu echipa din Lipova, scorul confirmă asta, chiar dacă ei sunt dintr-un eşalon superior. Mai avem o etapă, vom juca la Buchin, după care vom intra în vacanţă, iar după Sărbătorile de iarnă vom începe deja pregătirile pentru returul campionatului”, ne-a declarat după meci preşedintele clubului gugulan, Ovidiu Chimigeriu.

modelmic

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, R. Covăsală, G. Negrei, O. Bălan, Gh. Valuşescu, M. Mariţescu, N. Jula, Al. Ciucur, Al. Dumitru, A. Neagu, D. Şandru; au mai intrat în repriza secundă Al. Avramovici, A. Ţundrea, H. Bona, N. Imbre, C. Ţuţul; rezervă, D. Socaci. Antrenor, Ion Bica.

Şoimii Lipova: C. Bujor, C. Turai, I. Paşcu, B. Vasiu, A. Piţ, D. Copil, A. Tomuţ, V. Filimon, R. Deta, A. Vasiuc, D. Lupşe; au mai evoluat A. Bier, P. Jichici, O. Mandache, A. Popa, M. Bercu, P. Copaci; rezervă, A. Iliescu. Antrenori: Flavius Sabău şi Claudiu Trif.

A arbitrat brigada formată din Dorian Micloşină (Reşiţa), Ilie Ciocoi (Reşiţa) şi Dorian Erdei (Oţelu Roşu).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei