Viitorul Caransebeş, un 10-0 fără comentarii…

Caransebes Anina

În etapa cu numărul 25 a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a jucat vineri, 26 mai, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, în compania formaţiei Minerul Anina, partida încheindu-se cu un scor care ne scuteşte de orice comentarii, 10-0 (3-0 la pauză), acesta fiind probabil cel mai bun meci făcut de gugulani în acest campionat.

Gazdele au avut prima ocazie de a înscrie în minutul 7, după o fază în care Şandru, aflat pe aripa stângă, a centrat până la Neagu, acesta a pivotat la 18 metri şi a şutat violent, însă portarul Curcudel a reuşit să respingă. Peste un minut, Văcărescu a trimis un şut bun de la 20 de metri, însă balonul a trecut puţin pe lângă stâlpul stâng al porţii aninene. Au fost fazele care au anunţat deschiderea scorului, aceasta petrecându-se în minutul 15, când Văcărescu a recuperat o minge la 25 de metri lateral-stânga, a avansat şi a centrat pe jos la Dumitru, care, de la 12 metri, a reluat în plasă fără speranţă pentru Curcudel.

Caransebeşenii puteau să înscrie din nou în minutul 20, după un corner de pe dreapta bătut de Dumitru, însă lovitura de cap a lui Şandru a întâlnit transversala. Caransebeşenii au mai nimerit o dată bara transversală în minutul 25, atunci când Neagu, talonat de Bordea, l-a lobat pe goal-keeper-ul „minerilor”.

Oaspeţii au expediat primul şut spre poartă în minutul 27, însă execuţia lui Olaru, de la 22 de metri, s-a dus peste poarta lui Birăescu.

Gazdele s-au desprins în minutul 32, după ce Neagu i-a pasat pe dreapta lui Dumitru, centrarea acestuia fiind reluată de Şandru, de la 10 metri, în plasa porţii lui Curcudel.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 37, când Văcărescu a recuperat o minge la 25 de metri, i-a pasat pe dreapta lui Dumitru, care a avansat în careul advers şi a şutat în colţul lung, portarul oaspeţilor văzându-se nevoit să scoată pentru a treia oară mingea din plasă.

Ieşiţi la fel de motivaţi de la vestiare, gugulanii au înscris din nou în minutul 52, când Neagu i-a pasat lui Şandru pe dreapta, acesta i-a întors mingea, iar atacantul caransebeşean a şutat plasat, de la 20 de metri, lângă bară, făcând ca tabela de marcaj să arate 4-0.

„Minerii” puteau să reducă din handicap în minutul 57, când Doană a şutat puternic, pe jos, de la 12 metri, însă Birăescu a reuşit să apere.

În minutul 60, Neagu a insistat la o minge în careul advers, a reuşit să o recupereze şi să centreze de pe partea dreaptă până la Şandru, care, de la doar 8 metri, a şutat necruţător, ducând scorul la 5-0.

S-a făcut 6-0 în minutul 66, atunci când Neagu şi-a fentat adversarii care îl marcau, după care a tras senzaţional de la 22 de metri, sub bară, intervenţia lui Curcudel dovedindu-se inutilă.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 68, când Dumitru a luat o acţiune pe cont propriu pe aripa dreaptă şi, deşi talonat de Crăciun, l-a depăşit pe acesta, a intrat în careu, l-a driblat şi pe Curcudel şi, de la 4 metri, a trimis calm în poartă.

A fost 8-0 în minutul 75, după ce Şandru a trimis o pasă filtrantă până la Dragomir, pe aripa dreaptă, acesta a intrat în careu şi a înscris elegant pe lângă portarul oaspeţilor, ieşit în întâmpinare.

Oaspeţii au mai avut o ocazie de a înscrie golul de onoare în minutul 85, când Vlad a executat o lovitură de la 28 de metri, însă şutul său a întâlnit bara dreaptă a porţii caransebeşene.

În minutul 87, Curcudel, în loc de degajeze balonul, a încercat să-l dribleze pe Şandru, însă a trimis greşit până la Neagu, care, n-a mai stat pe gânduri şi, de la 22 de metri, a trmis plasat, peste portarul oaspeţilor, ducând scorul la 9-0.

Ultimul gol al partidei a fost înscris de Vătafu, care, în minutul 90, deşi talonat de doi adversari şi întâmpinat de Curcudel, a reuşit să trimită o scăriţă şi să stabilească scorul final, 10-0.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu (min. 78, D. Căldăraş), C. Suru (70, I. Toboşeru), I. Văcărescu (71, N. Birăescu), L. Vătafu, M. Gheorghescu (46, F. Dovlete), B. Gulea, M. Dragomir, A. Dumitru, A. Neagu, Gh. Văluşescu, D. Şandru; rezervă: O. Bălan. Antrenor, Dan Doran.

Minerul Anina: M. Curcudel, C. Bouda, A. Bordea, A. Beg, C. Doană, N. Olaru, I. Vlad, M. Crăciun, M. Dogariu, V. Vizitiu, R. Doroi. Antrenor, Marian Meşinschi.

A arbitrat la centru Cristian Chitucea, asistat la cele două linii de Roberto Svatsinka şi Claudiu Gogu, toţi din Reşiţa.

Observator: Remus Orleanu (Caransebeş).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei