Viitorul Caransebeş vrea campionatul şi promovarea

Viitorul Caransebeş

După ce a ratat promovarea în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării, în chiar primul an de participare în Liga a IV-a, la Caransebeş au început pregătirile pentru viitoarea ediţie de campionat.

În perioada vacanţei, staff-ul clubului gugulan a făcut demersuri pentru achiziţionarea unor jucători cu care să atace viitoarea ediţie a Campionatului Ligii a IV-a, renunţând la câteva nume din fostul lot. „Câţiva jucători nu se vor mai regăsi în viitoarea formulă, dar pot să vă spun că au semnat pentru Caransebeş Ştefan Bălan şi Mihai Mariţescu de la Rapid Buchin, şi Goriţă Negrei de la CSM Şcolar Reşiţa. Vom avea în lot şi patru juniori de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, respectiv pe Alexandru Dumitru, pe care l-am folosit şi în campionatul trecut, apoi pe Nicolae Jula, Cosmin Ţuţul şi Cristian Nicoară. Cu siguranţă, în sezonul viitor vom avea cea mai bună echipă din Liga a IV-a, de departe”, a spus Ovidiu Chimigeriu.

În ceea ce priveşte posturile deficitare, ar mai fi nevoie la echipă de un fundaş central. Ca şi în sezonul trecut, echipa va fi condusă de pe bancă tot de Dan Doran – antrenor principal, şi Petru Bona, secund.

Conducerea clubului caransebeşean a hotărât ca reunirea lotului să aibă loc luni, 7 august.

„După cum ştie toată lumea, în campionatul trecut echipa a fost formată pe prietenii. Anul acesta nu va mai fi aşa, conducerea şi-a propus să facă o echipă solidă, care să se bată fără probleme la titlu, fiindcă obiectivul declarat este câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a III-a”, a mai spus preşedintele clubului gugulan.

În ceea ce priveşte bugetul pentru noul sezon, Ovidiu Chimigeriu a declarat că mai există bani din cei alocaţi la începutul anului, o sumă consistentă urmând să fie asigurată din sponsorizări venite de la câteva societăţi care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului, ai căror manageri s-au arătat dornici să sprijine clubul.

ovidiu chimigeriu

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei