Viitorul Caransebeş vrea în Liga a III-a pe uşa din faţă

ovidiu chimigeriu

Conform unei informaţii apărute recent în ziarul Unirea, formaţia Şurianu Sebeş, fosta adversară a echipei Viitorul Caransebeş în barajul de promovare în Liga a III-a, s-a desfiinţat zilele trecute, lăsând astfel un loc liber în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Gugulanii au pierdut ambele manşe, dar, chiar şi aşa, în locul ardelenilor, în Liga a III-a ar trebui să promoveze formaţia caransebeşeană, ea având prioritate în faţa altor echipe.

În acest sens, preşedintele clubului Viitorul Caransebeş, Ovidiu Chimigeriu, ne-a declarat: „Am aflat că, după trei ani şi jumătate, foştii noştri adversari au dispărut de pe harta fotbalistică a ţării. Am fost contactat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin, dar le-am spus reprezentanţilor acesteia că nu suntem interesaţi, deocamdată, să ne înscriem în Liga a III-a. Suntem o echipă în reconstrucţie, vrem să creăm la Caransebeş o echipă bună, puternică, şi vreau să fiu bine înţeles, dorim să intrăm pe merit, să promovăm cinstit în Liga a III-a, să nu fim la mila cuiva şi nici să profităm de desfiinţarea unui club care, zic eu, merita susţinerea financiară a Consiliului Local Sebeş. E păcat când se desfiinţează o echipă…”.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei