„Viitorul” a dat o lecţie de fotbal „şcolarilor”

modelmic

Vineri, 9 februarie, Viitorul Caransebeş a disputat pe stadionul din Balta Sărată cel de al doilea meci de pregătire, adversar fiindu-i Clubul Sportiv Şcolar din municipiu, partida încheindu-se cu scorul de 9-1 (2-1 la pauză). A fost un meci disputat şi, în ciuda scorului, băieţii antrenaţi de Ion Bica au ratat mult, iar juniorii lui Rivelino Sbenghea şi-au mai dat drumul la joc în partea a doua, când au şi reuşit câteva faze lucrate şi spectaculoase.

Surprinzător, scorul a fost deschis de juniorii de la CSŞ, în minutul 5, când portarul Furdi – trebuie menţionat că cele două echipe au făcut schimb de goal-keeperi – nu a reuşit să intervină la o minge trimisă în adâncime, iar Derbac a profitat de indecizia lui, trimiţând mingea în plasă.

În minutul 10, Viitorul a ratat un penalty prin Şandru, care a trimis peste poartă.

Egalarea s-a produs în minutul 14, atunci când Nicoară, de la 6 metri, a trimis imparabil, cu capul, centrarea venită de la Şandru.

Două minute mai târziu, acelaşi Şandru a centrat din nou, de această dată cel care a înscris cu capul fiind Covăsală.

Viitorul şi-a mărit avantajul imediat după pauză, în minutul 48, când Imbre a şutat puternic din careu, mingea respinsă de Socaci ajungând la Avramovici, care, de la 8 metri, a trimis-o în poarta goală.

Avramovici a mai înscris o dată în minutul 57, când a beneficiat de o centrare trimisă de pe stânga de O. Bălan, lovitura sa de cap, de la 8 metri, nedându-i nicio şansă lui Socaci.

După doar două minute, Ciucur a fost angajat în careu, de unde l-a lobat pe Socaci.

În minutul 75, „gazdele” au înscris din nou, prin Nicola, care, intrat în careu, a şutat sec pe lângă Socaci.

În minutul 77, Ciucur l-a văzut bine pe Imbre, care a trimis în poartă cu un şut de la 14 metri, trimis la colţul lung.

Un minut mai târziu, Avramovici a centrat pe jos în careu, iar Şandru a pus latul la 6 metri, făcând 8-1.

Tabela s-a închis în minutul 80, când Nicoară a trimis un şut-centrare, mingea deviată de Varga păcălindu-l pe Socaci.

„A fost a doua partidă de verificare, un meci mai mult pentru pregătirea fizică, adversarii noştri de azi, juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar, jucând cu dăruire, pentru că vor şi ei să confirme. Îi cunosc, am remarcat câţiva jucători, nu doar la meciul de azi, pentru că pe trei dintre ei i-am folosit în prima partidă amicală, pe care Viitorul a disputat-o împotriva formaţiei Foresta Armeniş. Dacă nu vom pleca în cantonament, vom continua antrenamentele pe plan local, urmând să luăm legătura cu câteva echipe din Liga a III-a, tocmai pentru a vedea la ce nivel ne situăm în momentul de faţă”, a declarat tehnicianul Viitorului, Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: Al. Furdi, N. Imbre, R. Covăsală, O. Bălan, B. Gulea, Al. Ciucur, Al. Avramovici, C. Bloju, Al. Nicola, C. Nicoară, D. Şandru; a mai intrat în teren M. Mariţescu. Antrenor, Ion Bica.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei